Την πιο τρελή παραγγελία έκαναν αυτοί οι τουρίστες στην Μύκονο!

Spread the love

Στη Μύκονο είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων το φετινό καλοκαίρι. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω του κοροναϊού, το νησί των ανέμων επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Ομολογουμένως τρεις μήνες τώρα τα έχουμε δει όλα. Από αστρονομικές τιμές σε παραγγελίες, «εξωπραγματικές» εμφανίσεις στα σοκάκια, μέχρι και αιώρα σε κολώνες της ΔΕΗ.

Google news

Τι συμβαίνει όμως όταν οι πελάτες έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις; Οι υπάλληλοι σηκώνουν μανίκια και τρέχουν να τους εξυπηρετήσουν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω…
Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που περιγράφει μία από τις πιο τρελές παραγγελίες που έχουν κάνει τουρίστες στη Μύκονο.

Όπως γράφει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok μία κοπέλα από τη Δανία: «Πήγαμε σε ένα τυχαίο εστιατόριο στη Μύκονο και παραγγείλαμε 200 Aperol Spritz».

Η ίδια δεν διευκρινίζει πόσα άτομα ήταν στο τραπέζι, ο αριθμός των κοκτέιλ που παρήγγειλαν όμως μονομιάς είναι εξωφρενικός.

Το μαγαζί δεν τους χάλασε το χατίρι και εκτέλεσε την παραγγελία.

Όπως φαίνεται το τραπέζι γέμισε με ποτήρια και Aperol. Η παρέα διασκέδασε με την ψυχή της και ο καθένας είπε αρκετά.

Όσο για την τιμή; Έβαλαν βαθιά στο χέρι στην τσέπη, καθώς κλήθηκαν να πληρώσουν κοντά στα 2.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

@lailahasanovic

🍊🍊🍊

♬ sos – evie


Spread the love

Σχετικά άρθρα