Αυτό το yacht στην Μύκονο ενοικοιάζεται για 800.000€ την εβδομάδα!

Spread the love

Γέμισε γιοτ και πολυτελή σκάφη η Μύκονος. Η θαλαμηγός O’ptasia μήκους 85 μέτρων, αγκυροβόλησε στην Ψαρρού και μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσοι βρέθηκαν στην παραλία.

Το πολυτελές mega yacht που ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα το 2018 και έναν χρόνο αργότερα φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Boat International με τίτλο “η Ελληνίδα θέα”, διατίθεται προς ενοικίαση έναντι 800 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα χωρίς τα καύσιμα.

Google news

Το O’ptasia συνδυάζει την πολυτέλεια με την καινοτομία, την δύναμη με την κομψότητα και την αρμονία με την τεχνολογία. Σύμφωνα με το mykonoslive.tv, μπορεί να φιλοξενήσει 12 άτομα σε 10 σουίτες, ενώ τα 26 μέλη του πληρώματος προσφέρουν στους φιλοξενούμενους μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σινεμά, πολυτελές σπα, πισίνα με μπαρ, τζακούζι και γυμναστήριο με τελευταίας τεχνολογίας όργανα. Επίσης, διαθέτει φοβερό εξοπλισμό για θαλάσσιες δραστηριότητες, καθώς οι επισκέπτες του μπορούν να κάνουν τζετ σκι, θαλάσσιο σκι, tubes, κανό, wakeboard, surfing και πολλά άλλα.


Spread the love

Σχετικά άρθρα