Τριπλάσιο θα είναι το κόστος παραγωγής του σίκουελ από την πρώτη ταινία του Joker!

Spread the love

To σίκουελ της ταινίας Joker με τον Χοακίν Φίνιξ στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έρθει στους κινηματογράφους το 2024 και, όπως γίνεται γνωστό, το μπάτζετ θα είναι σημαντικά αυξημένο, όπως και οι μισθοί των συμμετεχόντων.

Geekbuying WW

Το σίκουελ ονομάζεται: «Joker: Folie À Deux» και από το πρώτο teaser επιβεβαιώθηκε και η φήμη για συμμετοχή της Lady Gaga, αν και δεν έχει διευκρινιστεί ποιον ρόλο θα υποδυθεί. Έκανε, ωστόσο, συζητήσεις για να υποδυθεί τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του Joker στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται, τον βοηθά να ξεφύγει από το άσυλο και τελικά γίνεται το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Google news

Για την παραγωγή του 2019, που μπήκε στο παγκόσμιο box office, δαπανήθηκαν 55 εκατομμύρια αλλά έβγαλε υπερπολλαπλάσια κέρδη, με τα έσοδα να φτάνουν στο ένα δισεκατομμύριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, ωστόσο, η δεύτερη ταινία θα είναι αρκετά πιο κοστοβόρα.

Ο Φίνιξ έλαβε μεγάλη αύξηση και αναμένεται να πάρει 20 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή του. Ο σκηνοθέτης, Τοντ Φίλιπς, πιστεύεται ότι θα λάβει περίπου το ίδιο ποσό. Η Lady Gaga θα πληρωθεί 10 εκατομμύρια για τον ρόλο της.

Το συνολικό κόστος της παραγωγής θα φτάσεις στα 150 εκατομμύρια, σχεδόν τρεις φορές παραπάνω από την πρώτη ταινία, λοιπόν.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή του Joker: Folie à Deux θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο του 2024.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα