Κυνηγούσε αγριογούρουνα και κατέληξε… να τραυματίσει γυναίκα από λάθος!

Spread the love

Παραλίγο τραγωδία, το βράδυ της Τετάρτης στο Κρυονέρι. Ένας κάτοικος της περιοχής βγήκε για κυνήγι αγριογούρουνων και κατά τη διάρκεια καταδίωξής τους πυροβόλησε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα κάτοικος, που βγήκε από το σπίτι της για να δει τι συνέβαινε.

Goboo [CPS] Many GEOs

Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, ευτυχώς, από σκάγια.

Google news

Σε δήλωση που έκανε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης επισημαίνει πως “σε σχέση με το λυπηρό περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου στο Κρυονέρι, που είχε ως αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας γυναίκας κατοίκου του Δήμου μας από σκάγια, στο πλαίσιο παράνομου κυνηγιού αγέλης αγριόχοιρων από άλλο κάτοικο της περιοχής, εκφράζω τον αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα το συμβάν που παρά λίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να θέτει σε κίνδυνο, για οποιοδήποτε λόγο, τη ζωή συμπολιτών μας. Ως Δήμος Διονύσου καλούμε τις αρμόδιες αρχές να μεριμνήσουν προς κάθε κατεύθυνση για την πιστή εφαρμογή του νόμου”.

Παράλληλα, καλεί τα Δασαρχεία Πεντέλης και Πάρνηθας και τις άλλες υπηρεσίες της Πολιτείας “να εκπονήσουν ένα αποτελεσματικό σχέδιο για τη μείωση του πληθυσμού των αγριόχοιρων και την απομάκρυνση των ζώων από τα όρια του Δήμου Διονύσου, προκειμένου να αποφύγουμε στο μέλλον δυσάρεστες εξελίξεις, όπως τραυματισμούς πολιτών ή ακόμη και ανθρώπινες απώλειες”.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα