Στην Ευρώπη έρχονται ξανά το επόμενο καλοκαίρι οι Iron Maiden.

Spread the love

Ενώ ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι, οι προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και ξέρουμε από τώρα ότι οι Iron Maiden θα περιοδεύσουν ξανά στην Ευρώπη.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, το Wacken ανακοίνωσε ότι το συγκρότημα θα είναι ένας από τους headliners της επόμενης χρονιάς του φεστιβάλ που για πρώτη φορά θα είναι τετραήμερο στις αρχές του Αυγούστου.

Google news

Μαζί με τους Iron Maiden ανακοινώθηκαν πάνω από δέκα μπάντες ανάμεσα στις οποίες οι Megadeth, Dropkick Murphys, Jinjer, Deicide και Pentagram έτσι για να έχετε μια εικόνα.

Τι περιοδεία θα είναι αυτή όμως αφού η Legacy of the Beast τελειώνει οριστικά; Η λογική λέει ότι θα έχει περισσότερο Senjutsu, αν και φέτος άνοιγαν τις εμφανίσεις τους με τρία τραγούδια από το άλμπουμ που κυκλοφόρησαν επίσης.

Η λογική λέει πάλι επίσης ότι δύσκολα θα παίξουν το άλμπουμ ολόκληρο όπως είχε πει ότι σκέφτονται κάποια στιγμή ο Bruce Dickinson, αφού δεν το λες και ιδανικό setlist για φεστιβάλ. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πάντως.

Τα εισιτήρια για το Wacken της επόμενης χρονιάς κυκλοφορούν σήμερα και αναμένεται σύντομα sold out ως συνήθως.

iron maiden


Spread the love

Σχετικά άρθρα