Δείτε πως είναι η Μαρκέλλα από την σειρά… Η Μαρία η Άσχημη, μετά από 14 χρόνια!

Spread the love

“Μαρία η άσχημη”: Πως είναι σήμερα η Μαρκέλλα
Η πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Μαρία, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει πως δεν θυμάται την Μαρκέλλα, με την οποία είχαν μεγάλη κόντρα…

Atlas VPN

Μπορεί να έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια, αλλά η Φιλίτσα Καλογεράκου παραμένει πανέμορφη, αν κι έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Google news

“Μαρία η άσχημη”: Η Μαρκέλλα 14 χρόνια μετά από τα επεισόδια της σειρά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Η ηθοποιός είναι εντελώς αγνώριστη και πιο αδύνατη από ποτέ, με κοιλιακούς «φέτες», όπως βλέπουμε στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα 8/8, όπου ποζάρει με μαγιό.

14 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Μαρία η Άσχημη”
14 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Μαρία η Άσχημη” με τους πρωταγωνιστές να έχουν αλλάξει πλέον εμφάνιση και να έχουν ακολουθήσει ο καθένας το δικό του μονοπάτι στη ζωή. Το ίδιο ισχύει και για την τηλεοπτική Μαρκέλλα ή αλλιώς Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το διάστημα κάνει διακοπές στο Λουτράκι.

Η ηθοποιός είναι εντελώς αγνώριστη και πιο αδύνατη από ποτέ, με κοιλιακούς “φέτες”, όπως βλέπουμε στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα 8/8, όπου ποζάρει με ροζ μαγιό, ευχαριστώντας το κοινό της για τις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική της γιορτή.

“Μαρία η άσχημη”: Η Μαρκέλλα 14 χρόνια μετά από τα επεισόδια της σειρά είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, που επέστρεψε σήμερα μετά από πολύ καιρό απουσίας στο κανάλι του OPEN, μίλησε, το πρωί της Τετάρτης 23/3 αποκλειστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου, τονίζοντας πως κάποιοι παραγωγοί τα γνώριζαν όλα, αλλά δεν έλεγαν κάτι ώστε να μην χάσουν το πρώτο τους όνομα.

Τι δήλωσε η Μαρκέλα από το “Μαρία η άσχημη”
«Κάποιοι από αυτούς που λένε ότι συμπάσχουν με τον Φιλιππίδη, τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη έχουν παιδιά και πρέπει να διατυπώνουν καλύτερα τις σκέψεις τους. Πρέπει να πηγαίνουμε στη δουλειά μας με ασφάλεια.

Μεγαλοπαραγωγοί γνώριζαν καταστάσεις και τις συγκάλυπταν, γνώριζαν και δεν μιλάγανε. Αυτοί θα πρέπει να ενδιαφερθούν και για τους άλλους ηθοποιούς που πάνε για το μεροκάματο, και όχι μόνο για τα πρώτα ονόματα», είπε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου και πρόσθεσε:

«Έχω κινηθεί νομικά, αλλά ο δικηγόρος μου δεν με αφήνει να τοποθετηθώ δημόσια. Παλιότερα είχα αρνηθεί να συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί είχα ακούσει όλα αυτά που κυκλοφοορύσαν».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα