Στα γυρίσματα του επόμενου GNTM βρίσκεται η Σοφία Χατζηπαντελή!

Spread the love

Το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model 5 και έστειλε το δικό της μήνυμα για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή.

Atlas VPN

«Ανυπομονώ να εκνευριστούν οι τηλεθεατές στην Ελλάδα με το πόσο πολύ αγαπώ τα πράγματα που μισούν εκείνοι όσον αφορά στα μοντέλα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Google news

Σοφία Χατζηπαντελή: Το μήνυμα από τα γυρίσματα του GNTM 5 - «Ανυπομονώ να εκνευριστούν οι τηλεθεατές»

Στο παρελθόν η ίδια είχε μιλήσει για την απόφασή της να μην αλλάξει τα φρύδια της και για τα πολλά και κακόβουλα σχόλια που έχει δεχθεί.

«Πάντα είχα μία διαφορετική φιλοσοφία για όλα. Από τον τρόπο που ντυνόμουν, μέχρι το πώς θέλω να φαίνεται το πρόσωπό μου. Δεν θέλω να βγάλω τα φρύδια μου, λοιπόν. Μου αρέσουν. Τα φρύδια μου είμαι εγώ που επαναστατώ σε όποιον μου λέει τι να κάνω. Άνθρωποι απ’ όλον τον κόσμο με πλησιάζουν, λέγοντας μου ότι αυτό που κάνω τους εμπνέει» είχε πει η Χατζηπαντελή.

Τα αρνητικά σχόλια που δέχεται «είναι το κίνητρο μου για να συνεχίσω» είχε παραδεχθεί το 2018. «Με το να αποδέχομαι τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι, χωρίς να χρειάζεται να απολογηθώ σε κανέναν γι’ αυτό, μου δίνει τρομακτικό έλεγχο πάνω σ’ όλη αυτή την άρνηση, κι αυτό, είναι ανεκτίμητο».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα