Την πρόσβαλαν για το σώμα και για τα κιλά της αλλά ο σύζυγος της τους έδωσε… την πιο σωστή απάντηση.

Spread the love

Κιλά: Η Dalreece και ο σύζυγός της Jarreth γνωρίστηκαν μέσα από μια εφαρμογή γνωριμιών και μετά από δύο χρόνια έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, παίρνοντας την απόφαση να παντρευτούν.

Geekmaxi Many GEOs

Το ζευγάρι που πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ζει τον έρωτά του, δέχεται κατά καιρούς αρνητικά σχόλια. Συγκεκριμένα η γυναίκα δίνει μία αφοπλιστική απάντηση, σε όσους την κρίνουν αρνητικά, επειδή έχει παραπάνω κιλά από τον σύζυγό της. «Νομίζω ότι στην κοινωνία υπάρχει ένας κανόνας και ένα στερεότυπο που λέει πως μόνο άνθρωποι του ίδιου βάρους πρέπει να ερωτεύονται και να είναι μαζί» αναφέρει χαρακτηριστικά

Google news

«Βλέπω την Dalreece ως άτομο και όχι ως ένα χοντρό άτομο. Πολλές φορές ακούω ανθρώπους να σχολιάζουν τα κιλά της δημόσια και να χασκογελάνε και εξοργίζομαι. Στεναχωριέμαι πολύ για εκείνη και την παίρνω να φύγουμε» δήλωσε από την πλευρά του ο σύζυγός της, ο οποίος στέκεται δίπλα στη γυναίκα του και την στηρίζει. .

«Η Dalreece είναι ο πιο γλυκός άνθρωπος που ξέρω και είμαι βαθιά ερωτευμένος μαζί της» κατέληξε ο Jarreth εκδηλώνοντας δημόσια την αγάπη του για την σύντροφό του.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα