Νεκρός ο αξιωματούχος που ηγείται της παραγωγής πυραύλων στο Ταϊβάν!

Spread the love

Ο αναπληρωτής επικεφαλής της μονάδας έρευνας και ανάπτυξης του υπουργείου Άμυνας της Ταϊβάν βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου σε δωμάτιο ξενοδοχείου έχοντας υποστεί καρδιακό επεισόδιο, σύμφωνα με το επίσημο Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπως μεταδίδει το Reuters.

ZTE Many GEOs

Ο Ou Yang Li-hsing, αναπληρωτής επικεφαλής του στρατιωτικής ιδιοκτησίας Εθνικού Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας Chung-Shan, βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη νότια Ταϊβάν το πρωί του Σαββάτου χωρίς να υπάρχουν σημάδια παραβίασης του δωματίου, ανέφερε το CNA.

Google news

Η οικογένειά του ανέφερε ότι είχε ιστορικό καρδιακής νόσου και ότι του είχε τοποθετηθεί καρδιακό στεντ, σύμφωνα με την έκθεση.

Ο Ou Yang βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια κομητεία Πινγκτούνγκ, ανέφερε το CNA, προσθέτοντας ότι είχε αναλάβει τη θέση στις αρχές του έτους για να επιβλέπει διάφορα έργα παραγωγής πυραύλων.

Ο στρατιωτικής ιδιοκτησίας οργανισμός εργάζεται για να υπερδιπλασιάσει την ετήσια παραγωγική του ικανότητα πυραύλων σε σχεδόν 500 φέτος, καθώς το νησί ενισχύει τη μαχητική του ισχύ εν μέσω της “αυξανόμενης στρατιωτικής απειλής της Κίνας”.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα