Πασίγνωστος σεφ της τηλεόρασης αποκαλύπτει όταν του γύρισε πίσω το πιάτο η Λιάνα Κανέλλη!

Spread the love

Δεν είναι ότι η Λιάνα Κανέλλη είναι δύσκολη πελάτισσα! Είναι ότι αν δεν της αρέσει κάτι θα το πει… Αυτό άλλωστε δεν κάνει και τόσα χρόνια στη Βουλή;

Blackshark WW

Ε, λοιπόν όταν δοκίμασε το πιάτο που είχε ετοιμάσει για εκείνη ο Γιώργος Τσούλης, ο σεφ που έβλεπες κάθε μέρα στην “Ελένη” του το γύρισε πίσω! Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό Down Town.

Google news

“Η Λιάνα Κανέλλη μου γύρισε πίσω πιάτο που είχε παραγγείλει, ένα ριζότο, γιατί είχε πολύ αλάτι. Δεν έκανε φασαρία, απλώς είπε «θέλω ένα άλλο πιάτο γιατί αυτό είναι αλμυρό». Μετά όμως είχα γκρίνια από τον Άκη Πετρετζίκη που ήταν ο σεφ του μαγαζιού στο Χαλάνδρι. Είχε πάντως δίκιο. Το δοκίμασα και ήταν λύσσα”, είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε πως να είναι ο Άκης, όταν θυμώνει…

Ούτε δημοσιογράφος ούτε πολιτικός: Ελάχιστοι θυμούνται την πρώτη δουλειά της Λιάνας Κανέλλη

Η Λιάνα Κανέλλη έχει καταγράψει τη δική της διαδρομή, ούσα πρωτοπόρα ως δημοσιογράφος, αλλά και μια χαρακτηριστική προσωπικότητα στον πολιτικό χώρο, κερδίζοντας την αναγνώριση από όλους.

Η ίδια, άλλωστε, υπήρξε η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια τηλεοπτικών ειδήσεων στην ελληνική τηλεόραση – (ΕΡΤ), το 1976, η πρώτη γυναίκα διευθύντρια ιδιωτικού ραδιοφωνικού σταθμού (Τop FM), το 1988, κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel επί σειρά ετών, συντάκτρια μεγάλων αθηναϊκών εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας (Το Βήμα, Τα Νέα, Απογευματινή, Αδέσμευτος Τύπος) και περιοδικών (Ταχυδρομος, Επίκαιρα), δημιουργός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών («Ψηλά τα χέρια», «Ομιλείτε Ελληνικά»), εκδότρια του περιοδικού NEMECIS, πολεμική ανταποκρίτρια, συγγραφέας και στιχουργός.

Έτσι έκανε την αρχή

Από το 2000 όταν και εκλέχτηκε πρώτη φορά βουλευτής (ως συνεργαζόμενη) με το ΚΚΕ, πρώτη σε ψήφους βουλευτής του ΚΚΕ έκτοτε, τα κοινοβουλευτικά της καθήκοντα είναι η κύρια και σχεδόν αποκλειστική δραστηριότητά της.

Λίγοι θυμούνται, ωστόσο, την πρώτη της δουλειά. Η Κανέλλη, που περνά εσχάτως επιπλοκές με ην υγεία της, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, μιλώντας αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Στα πρώτα της χρόνια, άλλωστε, υπήρξε και μια επιτυχημένη δικηγόρος, αν και δεν εξάσκησε για πολύ το επάγγελμα, με τη δημοσιογραφία να την κερδίζει στο τέλος, ενώ αποτελεί κανονικά μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα