Μαυρίκιος Μαυρικίου: Γιατί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λίγο πριν τον γάμο του!? Ποια η κατάσταση του τώρα!?

mavrikios1 1
Spread the love

Μία περιπέτεια με την υγεία του έχει αυτές τις ημέρες ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Cubot WW

Ο θεατρικός παραγωγός λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Ιλάειρα Ζήση, χρειάστηκε να χειρουργηθεί ενώ αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Google news

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ιλάειρα με ανάρτησή της στο Instagram. Η μέλλουσα νυφούλα ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία κρατά το χέρι του Μαυρίκιου και ενημερώνει ότι αναρρώνει.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του. Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί.

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας».

Θυμίζουμε ότι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση θα παντρευτούν την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού, στην Κύπρο.

Δείτε την ανάρτηση εδώ: https://www.instagram.com/p/Cg4XWNWohpz/?igshid=MDJmNzVkMjY=


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα