Πυροβόλησε υπάλληλο στα McDonald’s επειδή… δεν ήταν ζεστές οι πατάτες.

Spread the love

Η πελάτισσα διαμαρτυρήθηκε για τις κρύες πατάτες και πήρε τηλέφωνο τον γιο της, ο οποίος συμμετείχε στον καυγά και πυροβόλησε τον υπάλληλο.
Απίστευτη τροπή πήρε ο καυγάς στα McDonald’s για μία μερίδα πατάτες, η οποίες δεν ήταν όσο ζεστές θα ήθελε μία πελάτισσα.

AliExpress WW

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μπρούκλιν, όταν μία γυναίκα μπήκε στο γνωστό fast food και μεταξύ των όσων παρήγγειλε ήταν και μία μερίδα πατάτες.

Google news

Όταν όμως αυτή ετοιμάστηκε και της παραδόθηκε, διαπίστωσε πως ήταν κρύες, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί και να ξεκινήσει καυγάς.

Κατά την διάρκειά του, επικοινώνησε με τον 20χρονο γιο της, ο οποίος εμφανίστηκε στο σημείο για να την υπερασπιστεί, με την ένταση να μεταφέρεται εκτός του καταστήματος.

Εκεί η κατάσταση ξέφυγε, με το νεαρό να πυροβολεί και να τραυματίζει στον λαιμό τον υπάλληλο, ο οποίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν πολλές φορές, μεταξύ άλλων για μεγάλη κλοπή το 2019 και επίθεση και κλοπή υπηρεσίας το 2018, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα