Στο σφυρί βρίσκονται οι 2 κατοικίες του Βασίλη Τσιάρτα.

Spread the love

Στο στόχαστρο του ηλεκτρονικού σφυριού έχει μπει για ακόμη μια φορά η πολυτελής κατοικία του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι.

Hekka

Η περιπέτεια των πλειστηριασμών μετρά ήδη 4 χρόνια για τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή. Ήταν, άλλωστε, το 2018 όταν το συγκεκριμένο ακίνητο βρέθηκε μπλεγμένο στα δίχτυα της πλατφόρμας και έκτοτε έχουν γίνει δύο προσπάθειες για την εκποίησή του χωρίς, ωστόσο, να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Google news

Στις 9 Νοεμβρίου, λοιπόν, είναι αυτή τη φορά προγραμματισμένο να χτυπήσει εκ νέου το σφυρί για μια κατοικία με πισίνα στην Νέας Φιλοθέη στην περιοχή της Καλογρέζας στο Μαρούσι, η οποία ανήκει από το 2002 στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, το ακίνητο περιλαμβάνει ένα οικόπεδο έκτασης 645, τ.μ., το οποίο βρίσκεται επί της οδού Νεαπόλεως στον αριθμό 26. Σε αυτό έχει κατασκευαστεί μια οικοδομή, η οποία αποτελείται από υπόγειο επιφάνειας 316,54 τ.μ., ισόγειο επιφάνειας 199,25 τ.μ. και πρώτο όροφο 184,67 τ.μ..

Το υπόγειο, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει 4 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων, αποθήκη και μηχανοστάσιο.

Η τιμή πρώτης προσφοράς έχει παραμείνει στο αρχικό ποσό των 1,066 εκατ. ευρώ καθώς είχε βγει και κατά το παρελθόν με την ίδια τιμή εκκίνησης το 2018 και το 2019 χωρίς να υπάρξει ωστόσο πλειοδότης ενώ τον πλειστηριασμό επισπεύσει η Cepal Hellas.

Να σημειωθεί ότι οι οικονομικές “φουρτούνες” ξεκίνησαν για τον πρώην ποδοσφαιριστή με την πολυετή καριέρα στα γήπεδα όταν αποφάσισε, μεταξύ άλλων, να επενδύσει το ποσό των 450.000 ευρώ σε μια βιομηχανία κεραμοποιίας, μια κίνηση η οποία δεν απέφερε τα προσδοκώμενα.

Στο σφυρί κατοικίες του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι και του Αλέξανδρου Μαμιδάκη στην Πολιτεία

Η κατοικία του Αλέξανδρου Μαμιδάκη στην Πολιτεία
Ακριβώς 6 χρόνια έχουν περάσει από τότε που μια από τις παλαιότερες ελληνικές εταιρείες πετρελαιοειδών, η Mamidoil Jetoil την οποία δημιούργησαν τα αδέλφια Κυριάκος, Νίκος και Γιώργος Μαμιδάκης κατά τη δεκαετία του 1960, κατέθεσε αίτημα υπαγωγής στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, επικαλούμενη σημαντικές δυσκολίες σε επίπεδο ρευστότητας.

Αυτή η φθίνουσα πορεία στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της κρητικής οικογένειας έφερε αντιμέτωπα με τον “πονοκέφαλο” των οφειλών ορισμένα από τα μέλη της, μεταξύ των οποίων και τον Αλέξανδρο Μαμιδάκη, του οποίου έχει μπλεχτεί στη δίνη των πλειστηριασμών η κατοικία του στην Πολιτεία της Κηφισιάς.

Το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο του επιχειρηματία είχε αναρτηθεί εδώ και μερικά χρόνια στην πλατφόρμα, ωστόσο η διαδικασία είχε τεθεί σε καθεστώς αναστολής.

Αυτή τη φορά, εφόσον δε μεσολαβήσει κάποια ενέργεια για να αποτραπεί να ηχήσει το ηλεκτρονικό σφυρί, έχει δρομολογηθεί να γίνει προσπάθεια εκποίησης στις 27 Οκτωβρίου.

Ο πλειστηριασμός, ο οποίος στρέφεται εναντίον του Αλέξανδρου Μαμιδάκη, επισπεύδεται από την Cepal Hellas ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στα 1,1 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για ένα διώροφο διαμέρισμα-μεζονέτα του πρώτου και του δεύτερου ορόφου συνολικής επιφάνειας 156,8 τ.μ.. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης οριζόντιας ιδιοκτησίας έχουν τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης, μεταξύ άλλων, του του τμήματος του ακαλύπτου χώρου του οικοπέδου, επιφάνειας 346,20 τ.μ., στο οποίο υπάρχει μία ιδιόχρηστη πισίνα εμβαδού 40 τ.μ. καθώς και χώρων στάθμευσης.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα