Τρένο εκτροχιάστηκε λόγο….. αγελάδας!

Spread the love

Ταλαιπωρία για τους 200 περίπου επιβάτες του τρένου που παραμένουν στον σταθμό της Τιθορέας
Διπλή ταλαιπωρία για τους περίπου 200 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1521, που έφυγε από το Λιανοκλάδι λίγο πριν τις 07:00 για την Αθήνα. Δύο συμβάντα το ένα μετά το άλλο είχαν ως αποτέλεσμα οι επιβάτες να κατέβουν τελικά από το τρένο και να περιμένουν άλλη αμαξοστοιχία για να τους παραλάβει.

Geekmaxi Many GEOs

Η σύγκρουση με την αγελάδα
Όλα ξεκίνησαν όταν μισή ώρα μετά την αναχώρησή του το τρένο από το Λιανοκλάδι, στον παλιό σταθμό του Ελευθεροχωρίου, συγκρούστηκε με αγελάδα και ακινητοποιήθηκε. Στο σημείο έφτασαν τεχνικοί του ΟΣΕ και μετά από έλεγχο το τρένο συνέχισε το ταξίδι του.\

Google news

Τι οδήγησε στον εκτροχιασμό
Ωστόσο η περιπέτεια δεν σταμάτησε. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, λίγο πριν μπει στον σταθμό της Τιθορέας, έφυγε από τα κλειδιά και εκτροχιάστηκε καθώς -όπως σημειώνουν οι επιβάτες- «είχαν ξεχασμένα τα κλειδιά προς τη νέα γραμμή με συνέπεια το τρένο να βρεθεί έξω από τις ράγες». Ο λόγος δηλαδή του εκτροχιασμού δεν οφείλονταν στη σύγκρουση με την αγελάδα.

Αυτήν τη στιγμή οι επιβάτες παραμένουν στον σταθμό της Τιθορέας και περιμένουν να φτάσει το «Λευκό Βέλος» προκειμένου να επιβιβαστούν και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα