Ο λόγος που αυτό το ζευγάρι δεν έχει ανταλλάξει ούτε… φιλί στα 2 χρόνια σχέσης.

Spread the love

Ζευγάρι έχει σχέση δύο χρόνια, αλλά… δεν έχουν δώσει ούτε ένα φιλί. Ο λόγος είναι ότι… περιμένουν να έρθει η μέρα του γάμου τους!

Wondershare WW

Πρόκειται για τους Kaytlin O’Neall και Drew, οι οποίοι είναι ήδη δύο χρόνια μαζί και όπως όλα δείχνουν, η σχέση τους είναι σοβαρή. Παρόλ’ αυτά δεν έχουν ανταλλάξει ούτε ένα φιλί.

Google news

Αυτό αποκάλυψε η νεαρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, εξηγώντας την απόφασή της να μην έχει φιλήσει τον Drew, σε μία ανάρτηση που μετράει 2,4 εκατομμύρια προβολές και 3.700 σχόλια.

Σε αυτή μάλιστα γνωστοποίησε και κάποιες από τις πιο συνηθισμένες αντιδράσεις που αντιμετωπίζει, όταν το λέει σε κάποιον.

@kaytlin.oneall

Don’t forget the, “come on DO IT!!”#boyfriend #bff #foryou #PrimeDayDreamDeals #summer #love #boundaries #realationship #girlfriend

♬ original sound – KyleAndJackieo

Φυσικά, το συγκεκριμένο βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και άλλη, στην οποία εξήγησε την απόφασή της αυτή.

Για ποιο λόγο το ζευγάρι δεν έχει ανταλλάξει ούτε ένα φιλί
Όπως υπογράμμισε «ένιωσα ότι έπρεπε να το φυλάξω για τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπο για τον οποίο προσεύχομαι χρόνια και χρόνια. Πριν αρχίσουμε να βγαίνουμε με τον Drew σκεφτόμουν να καθίσω κάτω και να το συζητήσω μαζί του και ήμουν κάπως νευρική για το πως θα αντιδράσει. Του είπα ότι δεν ήθελα να τον φιλήσω μέχρι τον γάμο και το δέχθηκε. Μου είπε πως και εκείνος σκεφτόταν το ίδιο».

Από την πλευρά του, ο Drew επεσήμανε «ότι κάνουμε είναι για να προστατεύσουμε αυτό που έχουμε και να κοιτάξουμε το μέλλον. Θέλω να παντρευτώ αυτό το κορίτσι με όλο μου το είναι».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα