Αυτό το νησί της Ελλάδας θυμίζει… Χαβάη.

Spread the love

Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα θα βρεις ελληνικές παραλίες με άμμο, παραλίες με βότσαλο, μικρές ή μεγάλες αμμουδιές, οργανωμένες ή όχι. Οι επιλογές είναι πολλές και φυσικά κάθε μία αποτελεί και μια διαφορετική εμπειρία.

AliExpress WW

Μέσα σε αυτές τις επιλογές, μπορεί αν είσαι τυχερός ή… προνοητικός και να κολυμπήσεις σε νερά που μοιάζουν αυτά της Χαβάης. Οι εξωτικές παραλίες της Ελλάδας που θυμίζουν φημισμένες παραλίες του εξωτερικού δεν είναι λίγες αλλά σίγουρα κάποιες από αυτές είναι ξεχωριστές.

Google news

Μια από αυτές που σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι στη Χαβάη είναι η παραλία Βουτούμι στους Αντίπαξους. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πολυφωτογραφημένη και δεν θα την επισκεφθείς μόνο μια φορά.

Μια από τις ελληνικές παραλίες που μπαίνει στη λίστα με τις ομορφότερες της χώρας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα exploringgreece.tv, το Βουτούμι είναι η παραλία που θα συναντήσεις μόλις φτάσεις με σκάφος ή με το τοπικό καραβάκι στους Αντίπαξους. Αρχικά θα νομίζεις ότι είναι κάποια πισίνα αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια από τις πιο εξωτικές ελληνικές παραλίες.

Τα νερά είναι τόσο διάφανα που όχι μόνο βλέπεις πεντακάθαρα τον βυθό αλλά νομίζεις ότι τα σκάφη που είναι εκεί αιωρούνται. Μαγικές εικόνες που μένουν χαραγμένες στο μυαλό για μια ζωή.

Εκτός από τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή άμμο, οι Αντίπαξοι φημίζονται και για το καλό ντόπιο κρασί. Ρώτησε και ψάξε για να το δοκιμάσεις πριν φύγεις από εκεί.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα