Μάθαμε λίγα πράγματα για την προσωπική ζωή του Brad Pitt.

Spread the love

Μετά το χωρισμό του με την Angelina Jolie, έχει απασχολήσει περισσότερο τα media για τις δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του παρά για κάποια καινούρια ερωτική σχέση, παρόλο που κατά καιρούς έχει συνδεθεί ερωτικά, είτε στην πραγματικότητα είτε μόνο στις φήμες, με διάφορες γυναίκες.

Geekmaxi Many GEOs

Για πρώτη φορά μετά από καιρό ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στον Brad Pitt αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, όπως φέρεται να είπε στο «People»: «Ο Brad συναντιέται με τα μικρότερα παιδιά του, όταν είναι όλοι στο Λος Άντζελες, και δειπνούν μαζί. Καθώς τα παιδιά έχουν μεγαλώσει αρκετά, το κάθε ένα έχει τη δική του ζωή και τις δικές του παρέες. Ο Brad έχει αρκετά καλή σχέση μαζί τους».

Google news

Πέρα από την οικογενειακή ζωή του, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «έχει τις ταινίες του, τη Miraval [την οινοποιία που δημιούργησε με την Jolie] και άλλες αγάπες όπως την αρχιτεκτονική, τη δημιουργικότητα. Ζει την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει, δεδομένων των συνθηκών».

«Έχει τις ταινίες του, τη Miraval [την οινοποιία που δημιούργησε με την Jolie] και άλλες αγάπες όπως την αρχιτεκτονική, τη δημιουργικότητα. Ζει την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να έχει, δεδομένων των συνθηκών»

Έχει πολλούς φίλους στο Λος Άντζελες, από τον καλλιτεχνικό χώρο, με τους οποίους βγαίνει συχνά, όπως προσθέτει η ίδια πηγή. «Βγαίνει ραντεβού με γυναίκες, αλλά δεν βρίσκεται σε κάποια σοβαρή σχέση».

Για τη νέα ταινία του

Ο τίτλος της είναι «Bullet Train», η σκηνοθεσία του David Leitch, το σενάριο του Zak Olkewicz και έχει βασιστεί στο βιβλίο του Kotaro Isaka. Πρωταγωνιστούν οι Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio, Sandra Bullock. Στις ελληνικές αίθουσες την περιμένουμε στις 4/8 από τη Feelgood, να δροσίσει τα καλοκαιρινά βράδια μας – ή να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία, θα δείξει.

Ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών.

Ο Brad Pitt υποδύεται τον Ladybug, έναν κάπως κακότυχο δολοφόνο που είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από σειρά αποτυχιών. Η μοίρα, όμως, έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του Ladybug τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο -όλοι με σχετικούς, αλλά αντικρουόμενους σκοπούς- πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό. Να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο.

Από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Deadpool 2», David Leitch, το τέλος της γραμμής δεν είναι παρά η αρχή μιας ανεξέλεγκτης, συναρπαστικής διαδρομής στη σύγχρονη Ιαπωνία.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Bullet Train»:


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα