Αποφάσισε να κάνουν σεξ εκεί που… γύρισαν το Game of Thrones!

Spread the love

Το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας είναι γνωστό ως το μαργαριτάρι της Αδριατικής και πρόκειται για έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς κάθε καλοκαίρι.

Banggood WW

Επίσης είναι γνωστό επειδή εκεί γυρίστηκε μεγάλο μέρος της πετυχημένης σειράς του HBO, Game of Thrones. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες τα κροατικά ΜΜΕ ασχολούνται με την πόλη για άλλο λόγο…

Google news

Το περασμένο Σάββατο (23/7), σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των κροατικών ΜΜΕ, μαζί με τα εγκαίνια του καλοκαιρινού φεστιβάλ της πόλης, περαστικοί έπιασαν στα… πράσα ζευγάρι τουριστών να κάνει σεξ δημοσίως στην παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ εκεί όπου οι αστέρες του Game of Thrones γυρνούσαν κάποτε τις δικές τους σκηνές. Η πόλη ήταν το σετ του King’s Landing.

Κάποιος μάλιστα άρχισε να τους φωτογραφίζει και να τους τραβάει βίντεο (το οποίο είναι εντελώς ακατάλληλο) το οποίο έχει γίνει viral στα social media.

Το ζευγάρι σταμάτησε μονάχα όταν από την απέναντι μεριά του δρόμου φάνηκαν να τους πλησιάζουν περαστικοί που περπατούσαν. Ντύθηκαν άρον άρον και έφυγαν από το σημείο.

Με το περιστατικό να παίρνει διαστάσεις εντός και εκτός των συνόρων της Κροατίας, οι κάτοικοι του Ντουμπρόβνικ θέλησαν να παρουσιάσουν την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά εξαιτίας της παρουσίας των τουριστών.

Υπογραμμίζουν πως η συμπεριφορά τους είναι απαράδεκτη και περιστατικά σαν κι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν. Ανέφεραν στα τοπικά ΜΜΕ πως είναι συχνό φαινόμενο οι τουρίστες να μεθούν και να κάνουν σεξ δημοσίως, στους δρόμους ή και σε παραλίες και αρκετές φορές δίχως να τους ενδιαφέρει η ώρα. Επίσης κατήγγειλαν ότι οι τουρίστες κάνουν ζημιές και ουρούν και κάνουν εμετό στις πόρτες τους.

Έτσι ζήτησαν από τις αρχές να εντείνουν τους ελέγχους και να προσπαθήσουν να ελέγξουν τέτοιες συμπεριφορές που τους έχουν κουράσει τα τελευταία χρόνια που η πόλη έχει γίνει ένας από τους πιο «καυτούς» προορισμούς στον κόσμο για θερινές διακοπές.

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα