Συνεχίζει τις εμετικές αναρτήσεις η Αφροδίτη Λατινοπούλου! Θα μάθει ποτέ;

Spread the love

Νέα εμετική ανάρτηση από την Αφροδίτη Λατινοπούλου
Δεν βάζει μυαλό κι αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία διεκδικεί και με το παραπάνω τα… πέντε λεπτά δημοσιότητας που της δίνουν οι χυδαίες αναρτήσεις της στα Social Media, επιλέγοντας να στοχοποιήσει διαφορετικό άνθρωπο κάθε φορά.

Blackshark WW

Αυτή τη φορά, μετά και το εμετικό σχόλιο για την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Google news

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, ο οποίος μιλάει ανοιχτά πια για τη σεξουαλικότητά του -με γνώμονα να βοηθήσει και άλλα άτομα στη θέση του-, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά μόνο εάν βρει τον κατάλληλο σύντροφο καθώς πρόκειται για μία μεγάλη ευθύνη.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που παρά τη διαγραφή της από τους κύκλους της ΝΔ δεν έβαλε μυαλό, χωρίς να έχει διαβάσει τα ακριβή λόγια του σεναριογράφου είδε τον – ομολογουμένως παραφραστικό – τίτλο ενός δημοσιεύματος και μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook έγραψε με έξτρα δόση ειρωνείας ότι «θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Πολλοί ήταν οι ακόλουθοί της που έσπευσαν να της πουν «μπράβο» για τις απόψεις της με την ίδια να αναδημοσιεύει τις επαινέσεις τους στο προφίλ της στο Instagram, θεωρώντας προφανώς ότι… έχει πει κάτι πάρα πολύ έξυπνο.

Δείτε την εμετική ανάρτησή της

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα