Λουκέτο στο εστιατόριο του Νουσρέτ στην Μύκονο για 2 ημέρες.

Spread the love

Αναστολή λειτουργίας δύο ημερών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ επειδή ύστερα από έλεγχο διαπιστώθηκε πως δεν είχε κοπεί απόδειξη για λογαριασμό 1.000 ευρώ.
Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ στη Μύκονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές της ΔΟΥ επισκέφτηκαν το μαγαζί του κατά κόσμον «Salt Bae» και εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις, συγκεκριμένα υπήρχαν υποψίες πως δεν κόβονται αποδείξεις.

Gshopper Many GEOs

Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το εστιατόριο στις αρχές της εβδομάδας και επέστρεψε εκ νέου χθες το βράδυ όπου διαπιστώθηκε πως σε τραπέζι με λογαριασμό 1.000 ευρώ δεν είχε κοπεί απόδειξη.

Google news

Το μεσημέρι της Παρασκευής, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες. Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.

Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Λουκέτο και το 2019
Αναστολή λειτουργίας επίσης 48 ωρών είχε επιβληθεί και το 2019, όταν ο Τούρκος σεφ είχε μόλις ανοίξει το μαγαζί της Μυκόνου. Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Ο «Salt Bae» έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media λόγω του ιδιαίτερου τρόπου που συνήθιζε να αλατίζει τα κρέατά του, κίνηση που λατρεύτηκε και μιμήθηκε από πολλούς.

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα