Ο περίεργος όρος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck που έβαλαν στο προγαμιαΐο συμβόλαιό τους.

Spread the love

Αφού ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Απρίλιο του 2022, ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez τελικά παντρεύτηκαν το περασμένο Σάββατο, 16 Ιουλίου, αν και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ετοιμάζονταν για γάμο.

Redmagic WW

Το 2002, όταν ο ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια, φέρεται να υπήρχε μια περίεργη απαίτηση στα προγαμιαία συμβόλαιά τους. Και ενώ η σχέση τους άλλαξε και ο γάμος ακυρώθηκε το 2003, λίγες μόλις εβδομάδες πριν γίνει, πολλοί δεν ξέχασαν τους όρους που υπήρχαν στις συμφωνίες τους τότε.

Google news

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Marca όταν το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε για πρώτη φορά, η Lopez φέρεται να ζητούσε στο συμβόλαιό της τέσσερις σεξουαλικές συνευρέσεις εβδομαδιαίως. Όρος ο οποίος, εικάζεται ότι, δεν άλλαξε ούτε στο προγαμιαΐο συμβόλαιο που υπογράφηκε και πριν από τον πρόσφατο γάμο του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Daily Mail, πέρα από τον παραπάνω όρο στο συμβόλαιο μεταξύ των μελών του ζευγαριού υπήρχαν περιορισμοί και όροι για απιστία του Ben Affleck, οι οποίοι ενεργοποιήθηκαν έπειτα από μια βραδιά που πέρασε ο ηθοποιός με στρίπερ.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε: «Το προγραμιαΐο συμβόλαιο υπογράφεται για να προστατεύονται τα περιουσιακά στοιχεία και των δύο. Σε περίπτωση που υπάρξει χωρισμός ο καθένας κρατά τα χρήματά του. Εκτός αν ο Ben απιστήσει ξανά. Αυτό που θέλει η Jennifer είναι να διασφαλίσει πως αυτό δεν θα συμβεί».

Σε μια συνέντευξή του το 2003 ο Ben Affleck είχε αρνηθεί την ύπαρξη των παραπάνω όρων: «Δεν μπορείς να βάλεις νόμους σε μία συμπεριφορά. Πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στο άτομο που έχεις δίπλα σου και να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να πιστεύεις πως θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που θα σου παρουσιαστούν».

Το τωρινό προγαμιαΐο συμβόλαιο
Όσον αφορά στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους αυτή τη φορά, το ζευγάρι φέρεται να είχε διαφωνία για το τι να συμπεριλάβει, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τώρα υπήρχαν περισσότερα χρήματα στο τραπέζι. Το πιο πρόσφατο prenup της Jlo και του Ben Affleck είχε κάποιες νέες σκέψεις.
Μια πηγή, σύμφωνα με το celebrities site Suggest, είπε ότι τα παλιά ζητήματα επανέρχονται στην επιφάνεια, καθώς συζητιούνται οι λεπτομέρειες που πρέπει να συμπεριληφθούν σε αυτό.

«Όλα εξετάστηκαν πολύ λεπτομερώς. Δεδομένου ότι πλέον υπάρχουν και παιδιά στη μέση, σε αυτό το συμβόλαιο όλα έγιναν με περισσότερη ευαισθησία και προσοχή».

Η ίδια πηγή ανέφερε πως το άτομο που ανησυχεί περισσότερο για τους όρους στο συμβόλαιο είναι η πρώην σύζυγος του Ben Affleck, Jennifer Garner, η οποία σκέφτεται το οικονομικό μέλλον των παιδιών τους, σε περίπτωση που εκείνος απιστήσει.

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα