Η Άμπερ Χερντ στην αντεπίθεση! Κατέθεσε έφεση!

amber heard xilo karierra tzoni ntepp
Spread the love

Η νομική ομάδα της Άμπερ Χερντ κατέθεσε επίσημα έφεση κατά της ετυμηγορίας στην πρόσφατη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, μετά τη μήνυση που της είχε κάνει ο ίδιος, για την οποία και δικαιώθηκε, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Gshopper Many GEOs

Η έφεση της Άμπερ Χερντ έγινε μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, κατά την οποία το δικαστήριο αποφάσισε πως η Άμπερ Χερντ πράγματι δυσφήμησε τον Τζόνι Ντεπ, όταν η Washington Post δημοσίευσε άρθρο της το 2018, σχετικά με την κακή εμπειρία της από ενδοοικογενειακή κακοποίηση από τα χέρια του ηθοποιού.

Google news

Για αυτό και η ηθοποιός, γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Aquaman» και σε άλλες, κλήθηκε να πληρώσει συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια στον – επίσης – ηθοποιό και πρώην σύζυγό της, τα οποία κατανεμήθηκαν σε 10 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση στον ίδιο και άλλα 5 σε διαφορετικές ποινές που της επιβλήθηκαν.

Στην 36χρονη Χερντ επιδικάστηκε η αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων από τον Τζόνι Ντεπ, παρά το γεγονός ότι του είχε ασκήσει αγωγή από μέρους της για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Έτσι, ένας εκπρόσωπος της Άμπερ Χερντ επιβεβαίωσε ότι η νομική της ομάδα κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για έφεση στο δικαστήριο της κομητείας Fairfax σήμερα (21.7.2022). Μιλώντας στη βρετανική Metro, είπε ότι «πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθος και εμπόδισε μια δίκαιη δίκη και ετυμηγορία, σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία.

Ως εκ τούτου, ασκούμε έφεση κατά της ετυμηγορίας. Αν και γνωρίζουμε ότι η σημερινή κατάθεση της έφεσης θα πυροδοτήσει αντιδράσεις, πρέπει να κάνουμε κάποια βήματα για να διασφαλίσουμε τη δικαιοσύνη».

Η απάντηση της νομικής ομάδας του Τζόνι Ντεπ είναι ότι «οι ένορκοι άκουσαν τα εκτενή στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων και κατέληξαν σε μια σαφή και ομόφωνη ετυμηγορία ότι η ίδια η κατηγορούμενη δυσφήμησε τον κ. Ντεπ σε πολλές περιπτώσεις. Παραμένουμε βέβαιοι για την υπόθεσή μας και ότι αυτή η ετυμηγορία θα συνεχίσει να ισχύει».

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα