Το φουσκωτό είπε να βουτήξει νωρίς στην… Εθνική Οδό.

Spread the love

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο φαινόμενο ήρθαν χθες οδηγοί που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, όταν τρέιλερ με φουσκωτό βρέθηκε στη μέση του δρόμου.

Blackshark WW

Το περιστατικό συνέβη χθες στη μια το μεσημέρι στην Εθνική Οδό λίγο έξω από τη Λαμία προς Ανθήλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κοτσαδόρος του αυτοκινήτου έσπασε καθ’ οδόν και έτσι το φουσκωτό που μετέφερε το τρέιλερ τούμπαρε στη μέση του δρόμου.

Google news

Αθηνών Λαμίας

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα η Τροχαία και η Πυροσβεστική προκειμένου να αποκλείσουν το σημείο και να απομακρύνουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα το τρέιλερ και το συγκεκριμένο σκάφος αναψυχής. Επίσης, να σημειώσουμε, πως δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή πρόκληση κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

Σημειώνουμε πως δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιου είδους περιστατικά στους δρόμους (δείτε τι έγινε σε αντίστοιχη περίπτωση στην περιοχή της Αττικής), καθώς του θερινούς μήνες πολλοί οδηγοί πραγματοποιούν ρυμουλκήσεις σκαφών αναψυχής. Οι ειδικοί σημειώνουν πως όσοι πραγματοποιούν μεταφορές με τρέιλερ θα πρέπει να ελέγχουν απαραίτητα την κατάσταση του τρέιλερ και να προχωρούν στην απαραίτητη πρόσδεση του φορτίου – σκάφους. Τέλος, να σημειώσουμε πως ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δίνουν και στην κατανομή του βάρους, καθώς η αντοχή του κοτσαδόρου αφορά σε συγκεκριμένα κιλά, κάτι που σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να ξεπερνάμε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα