Αυτά είναι τα δωρεάν τηλέφωνα των Βλαβών και Εξυπηρέτησης Πελατών σε εταιρίες όπως COSMOTE, Wind κτλ.

Spread the love

Όταν θέλεις να δηλώσεις μια βλάβη σε μια τηλεφωνική εταιρία και ψάχνεις τη δωρεάν τηλεφωνική κλήση, είναι δύσκολο να τη βρεις διότι οι εταιρίες έχουν καλά «κρυμμένα» τα δωρεάν νούμερα για να τους καλέσεις και να πεις το πρόβλημά σου. Οπότε, είναι μια καλή ευκαιρία να σου γράψω εδώ όλα τα τηλέφωνα ΒΛΑΒΩΝ των τηλεφωνικών εταιριών (OTE, Cosmote, Wind, Vodafone κτλ), που είναι δωρεάν, είτε κάνεις κλήση από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο.

Cafago WW

Όπως μαθαίνουμε από το Techvalue, μετά από χιλιάδες παράπονα και καταγγελίες, ο συνήγορος του πολίτη, το 2018 έκανε μία σημαντική παρέμβαση. Ειδικότερα, όλες οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών όπως ΟΤΕ, Vodafone και Wind είναι πλέον υποχρεωμένες να παρέχουν προς τους πελάτες τους δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών για βλάβες. Πάμε τώρα στο ζουμί της υπόθεσης:

Google news

Τηλέφωνα Βλαβών-Εξυπηρέτησης πελατών (Χωρίς Χρέωση)

Vodafone: 13840
ΟΤΕ: 13788
Cosmote: 13738
Cyta: 13811
Forthnet: 13731
Wind: 13700

Tip: Ακόμα και βλάβη να μην έχεις και θέλεις να κάνεις κάποια άλλη ερώτηση, όταν πάρεις στις ΒΛΑΒΕΣ και τους πεις το πρόβλημά σου, ο υπάλληλος θα σε συνδέσει να μιλήσεις με τον αρμόδιο. Οπότε, πάλι δωρεάν θα μιλήσεις, ασχέτως αν κάλεσες στις βλάβες.

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα