Πωλείται το ιδιωτικό jet του Michael Schumacher.

Spread the love

Ένα ακόμα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Schumacher άλλαξε χέρια σηματοδοτώντας το πέρασμα σε μια νέα εποχή για την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Redmagic WW

Στο προσκήνιο της επικαιρότητας επέστρεψε ο Μ. Schumacher μετά την επιβεβαίωση της πώλησης ενός ακόμα ακόμα σημαντικού περιουσιακού στοιχείου του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Google news

Ο λόγος για το ιδιωτικό αεροσκάφος το οποίο διατηρούσε στην κατοχή του ο Γερμανός και το οποίο πρόκειται να αλλάξει χέρια, εξασφαλίζοντας στην οικογένεια του Μ. Schumacher το ποσό των 29 εκατομμυρίων ευρώ.

Το οκταθέσιο jet Dassault Falcon 2000LX, το οποίο φέρει την υπογραφή του Γερμανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο ουραίο πτερύγιο, εντοπίστηκε σε αεροπορική λέσχη στη Μ. Βρετανία και η πληροφορία ότι η πώλησή του πραγματοποιήθηκε επιβεβαιώθηκε.\

Schumacher

Το συγκεκριμένο jet είναι εκείνο που χρησιμοποιούσε ο M. Schumacher στα τελευταία χρόνια της αγωνιστικής του καριέρας, έχοντας συμπληρώσει περισσότερες από 300 ώρες πτήσης.

Εκτός από το ιδιωτικό αεροσκάφος, η Corinna Schumacher έχει ήδη πουλήσει το σπίτι το οποίο διέθετε η οικογένεια στη Νορβηγία, ενώ πληροφορίες ήθελαν να έχει βρει αγοραστή και για την έπαυλη στη Γενεύη, καθιστώντας σαφές ότι η κατάσταση του Michael Schumacher είναι μη αναστρέψιμη και πώς υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία τα οποία πρόκειται να εκποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.

 

Πηγή

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα