Σε πόλεμο βρίσκεται το VIP Club Billionaire!

Spread the love

Το διάσημο πριβέ κλαμπ του Φλάβιο Μπριατόρε επιτίθεται με νομικά μέσα σε ομώνυμο γραφείο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας και αξιώνει να αλλάξει αμέσως όνομα – Το ιστορικό της διαμάχης των δύο πλευρών και οι υπηρεσίες που προσφέρουν σε σταρ όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζιτζι Χαντίντ
Billionaire διεθνές εναντίον Billionaire ελληνικού, με τη Μύκονο να μετατρέπεται σε ρινγκ για δύο εντελώς διαφορετικές επιχειρήσεις αλλά με την ίδια επωνυμία. Το φημισμένο πριβέ κλαμπ επιτίθεται με νομικά μέσα στο «B Βillionaire VIP Club Mykonos» γραφείο παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου (elite concierge), απαιτώντας να σταματήσει πάραυτα η χρήση της ονομασίας «Billionaire», έτσι ώστε η ομώνυμη λέσχη του Φλάβιο Μπριατόρε να μείνει εφεξής η μοναδική επιχείρηση στη Μύκονο με το συγκεκριμένο εμπορικό σήμα.

Redmagic WW

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΘΕΜΑτος, η τελευταία επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών έγινε την προηγούμενη Τρίτη. Μέσω Skype, εκπρόσωποι της λέσχης Billionaire προσπάθησαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες του «B Billionaire VIP Club Mykonos» να διαγράψουν τη λέξη Billionaire από την επωνυμία της εταιρείας τους. Δύο Ιταλοί δικηγόροι, στελέχη του έγκριτου νομικού γραφείου Banzano & Zanardo το οποίο εδρεύει στη Ρώμη, διεμήνυσαν στον υπεύθυνο του «B Billionaire VIP Club Mykonos», κ. Μίλτο Χαριστό, ότι σε περίπτωση μη συμμόρφωσής τους με την αίτηση ανακοπής σήματος η οποία τους έχει ήδη κοινοποιηθεί, οι συνήγοροι του Φλάβιο Μπριατόρε θα αναγκαστούν να καταφύγουν σε δυναμικές νομικές ενέργειες.

Google news

Αμέσως μετά από τη συνομιλία των δύο μερών και αφού διαπιστώθηκε χάσμα απόψεων ανάμεσά τους, συνέβη κάτι παράδοξο: Κατέρρευσε η ιστοσελίδα του «B Billionaire VIP Club Mykonos» και παρέμεινε μη προσβάσιμη για τουλάχιστον 2 ώρες, όπως κατήγγειλαν οι άνθρωποι του ελληνικού γραφείου concierge. Στην πραγματικότητα, αυτό που είχε μεσολαβήσει ήταν μία καταγγελία ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί παράνομα. Αυτό μετέφερε στον κ. Χαριστό ο δικηγόρος που εκπροσωπεί το data center όπου φιλοξενείται ο διαδικτυακός τόπος του «B Billionaire VIP Club Mykonos».

billionaire_in

Η φράση που ακούστηκε σαν απειλή -σύμφωνα πάντα με τους υπεύθυνους του ελληνικού γραφείου- ήταν «είτε κατεβάζετε το site, είτε ρίχνουμε τον server». Εν τέλει, όπως εξηγεί στο Πρώτο ΘΕΜΑ ο κ. Χαριστός, «αναγκαστήκαμε εμείς να αλλάξουμε server, έτσι ώστε να αποκαταστήσουμε την κανονική λειτουργία του ιστοτόπου μας».

Οπως είναι προφανές, καμία από τις δύο πλευρές δεν φέρεται ως διατεθειμένη να υποχωρήσει, η καθεμία βάσει του δικού της σκεπτικού. Εξίσου προφανές είναι ότι, πιθανότατα, ένα «σίριαλ» αντιπαραθέσεων -ενδίκως και εξωδίκως- πολύ δύσκολα θα αποφευχθεί. Κι αυτό, εκτός των άλλων, φαίνεται από το ότι οι υπεύθυνοι του «B Billionaire VIP Club Mykonos» απευθύνθηκαν στο υπουργείο Εμπορίου και συγκεκριμένα στην προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχου και Παραδοχής Σημάτων. Η οποία γνωμοδότησε ότι «από τον έλεγχο της Υπηρεσίας μας δεν προκύπτει βάσιμο ένστασης από τον δικαιούχο του προγενέστερου σήματος, καθώς δεν υφίσταται κίνδυνος σύγχυσης ανάμεσα στο σήμα αυτό και το δικό σας, εφόσον οι κλάσεις των υπό σύγκριση σημάτων είναι διαφορετικές. Κατά συνέπεια η οποιαδήποτε ένσταση (ανακοπή) κατατεθεί, δεν θα έχει επιτυχία».

f1___0486d9da-dfb6-48ab-a1b1-7f4c6e001940

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα