Πως να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια από το σπίτι σας!

Spread the love

Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν ούτε οι κατσαρίδες αλλά ούτε και τα μυρμήγκια.

Goboo [CPS] Many GEOs

Μπορεί εσείς να χρησιμοποιείτε το λεμόνι για να αρωματίζετε το σπίτι σας μιας και όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν μερικές φέτες λεμονιού μπορούν να διώξουν ακόμα και την πιο άσχημη μυρωδιά στο σπίτι, αλλά για τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια το λεμόνι είναι «κόκκινο πανί». Με την ευκαιρία, δείτε το κόλπο με τη μαγειρική σόδα.

Google news

Αν θέλετε, λοιπόν, να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια δεν έχετε παρά να στύψετε 2-3 λεμόνια και να ρίξετε το υγρό μέσα σε ένα βαποριζατέρ.

Ψεκάστε σε όλα τα σημεία που συνηθίζετε να βλέπετε τα ενοχλητικά έντομα και θα διαπιστώσετε ότι θα εξαφανιστούν.

Θα γίνουν 'καπνός': Αυτή είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν όσο τίποτα οι κατσαρίδες και τα μυρμήγκια

Κατσαρίδες στην κουζίνα: Το φυσικό κόλπο της γιαγιάς για να τις εξαφανίσετε μια και καλή
Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν συχνά πυκνά κατσαρίδες στην κουζίνα τους. Τι είναι αυτό που φταίει; Γιατί τις βρίσκετε στην κουζίνα σας;

Παράλληλα, δείτε το αλάνθαστο κόλπο για κάτασπρη και πεντακάθαρη λεκάνη

Αυτό που είναι ακόμα πιο περίεργο είναι πως ακόμα κι αν καθαρίσετε σχολαστικά την κουζίνα σας μπορεί ακόμα να βρίσκετε κατσαρίδες σε κάποια σημεία της κουζίνας σας. Αυτό που πρέπει να τσεκάρετε πάση θυσία είναι η καφετιέρα του εσπρέσσο. Κι όμως, εκεί είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται η εστία των μικροβίων.

Επομένως η λύση βρίσκεται στην καθαριότητα της καφετιέρας σας. Και δεν υπάρχει καλύτερο κόλπο από το αλάνθαστο παραδοσιακό πόλπο των γιαγιάδων που απομάκρυναν τις κατσαρίδες από τη κουζίνα με δύο απλά σπιτικά υλικά, ξύδι και νερό. Επομένως, για να καθαρίσετε την καφετιέρα σας θα χρειαστείτε: 1 φλ. ξίδι και 2 φλ. νερό.

Κατσαρίδες στην κουζίνα

Βήματα

Ξεκινήστε γεμίζοντας την κανάτα της καφετιέρας με το ξίδι και το νερό.
Ρίξτε το περιεχόμενο της κανάτας στο δοχείο νερού της καφετιέρας και ανοίξτε τον διακόπτη.
Αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αφήστε το νερό με το ξίδι στην κανάτα για περίπου 15 λεπτά.
Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία-αυτή τη φορά μόνο με νερό για να φύγει η μυρωδιά του ξιδιού από την καφετιέρα σας-άλλες δύο φορές. Κάθε φορά αφήνετε το νερό στην κανάτα για 15 λεπτά.
Στο τέλος ξεπλύνετε καλά την κανάτα και η καφετιέρα σας θα είναι πιο καθαρή από ποτέ.
Πέρα από αυτό, όμως, θα πρέπει να καθαρίσετε τα πάντα στο εσωτερικό της καφετιέρας σας και για να μην τρυπώνουν μέσα σε αυτό κατσαρίδες, κλείστε κάθε χαραμάδα ή τρύπα με ταινίες.

Τι είναι, όμως, αυτό που προσελκύει τις κατσαρίδες;

Οι κατσαρίδες πηγαίνουν όπου υπάρχει υγρασία, σκοτάδι και πολύ ζέστη. Αυτά είναι, επομένως, τα τρία πράγματα που πρέπει να προσέχετε.

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα