Ο λόγος πίσω από τον χωρισμό της Ιωάννας Τούνη και Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Spread the love

Ιωάννα Τούνη: Μόνο το πότε θα πεθάνω δεν γνωρίζω ακόμα! Μπορεί στην ελληνική showbiz και στα media να έσκασε σαν μικρή βόμβα ο χωρισμός της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου αλλά εμένα δε μου έκανε καμία εντύπωση γιατί γνώριζα πως εδώ και καιρό το ζευγάρι περνάει κρίση και τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά.
Νομίζω, λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να σας τα γράψω όλα – στο Vanda’s blog του Youweekly.gr αποκλειστικά φυσικά – αφού και η Ιωάννα Τούνη εχθές σε βίντεο μίλησε για το θέμα αυτό. Πάμε να το πιάσουμε, όμως, από την αρχή…

Cubot WW

Τρελά ερωτευμένοι ο ένας από τον άλλον, προσπάθησαν με νύχια και με δόντια στην αρχή να κρατήσουν την σχέση αυτά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά όταν οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν δεν μπορούσαν παρά να το παραδεχτούν κι από εκείνη την στιγμή και μετά έγιναν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι. Μοιραζόντουσαν πολλά πράγματα από την καθημερινότητά τους. Είχαν κάνει το Αθήνα – Θεσσαλονίκη, Πειραιά – Μοναστηράκι αφού η Ιωάννα είχε μια ζωή εκεί που δεν μπορούσε να αφήσει όπως αντίστοιχα και ο Δημήτρης εδώ.

Google news

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους και πήραν σπίτι μαζί στον Διόνυσο. Συγκλονιστικό σπίτι που είναι και δίπλα στην κολλητή τους φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη!

Εδώ και λίγες εβδομάδες φημολογείται πως η Ιωάννα είναι έγκυος κι εγώ μπορώ να σας πω με επιφύλαξη πάντα πως δεν είναι απλά μια φήμη που βγήκε τυχαία. Ο Δημήτρης ήθελε παιδί, το είχε δηλώσει και δημόσια, η Ιωάννα έβλεπε στα μάτια του Δημήτρη τον πατέρα των παιδιών της και… δεν ήθελε και πολύ.

 

Πηγή


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα