Καταζητούμενος επί 12 χρόνια από την Σλοβενία, βρέθηκε να κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Spread the love

Εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης
Επί 12 ολόκληρα χρόνια είχαν χαθεί από προσώπου γης τα ίχνη ενός αλλοδαπού που αναζητούσαν οι αρχές της Σλοβενίας για μια απάτη που διέπραξε το μακρινό 2010 στη Βοσνία! Όπως αποδείχθηκε, όμως, περνούσε ανέμελα όλα αυτά τα χρόνια και, τελευταία, βρισκόταν στη Ρόδο για… διακοπές!

Οι τίτλοι τέλους στην… ανεμελιά του αλλοδαπού έπεσαν όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας που είχαν διαπιστώσει ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι τον συνέλαβαν. Ήδη παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου, που κίνησε την διαδικασία για την έκδοσή του στην Σλοβενία.

Google news

Συνελήφθη… “ζόρικος” φυγόποινος!

Φθηνό ρεύμα

Καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας εκκρεμούσε σε βάρος ενός 30χρονου Έλληνα που συνελήφθη στην Κόρινθο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου που θα αποφασίσει για την τύχη του.

Από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος συνελήφθη στην Κόνιτσα ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για πλαστογραφία, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα μηνών.

 

Πηγή

 


Spread the love

Σχετικά άρθρα