Η Κάτια Ταραμπάνκο μιλάει για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Spread the love

«Δεν είναι λίγο άβολο που δεν μιλάς για την Ουκρανία αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;», τη ρώτησε ένας από τους ακόλουθούς της στο Instagram – Δείτε το βίντεο με την απάντησή της
Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι αρκετά ενεργή στα social media και την Κυριακή, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση που είχε να της κάνει ένας από τους χιλιάδες ακόλουθούς της στο Instagram. Η ερώτηση αυτή αφορούσε τον πόλεμο στην Ουκρανία, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο χρήστης της πλατφόρμας ρώτησε το γνωστό μοντέλο: «Δεν είναι λίγο άβολο που δεν μιλάς για την Ουκρανία αλλά ταυτόχρονα ανεβάζεις την καλοπέρασή σου;», με την ίδια να απαντά: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι άβολο αυτό. Δεν είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει γύρω μας. Απλά είναι ο πρώτος πόλεμος που συμβαίνει πιο κοντά σε εμάς. Από εκεί και πέρα να τα βάψω μαύρα; Εγώ ό,τι μπορώ να κάνω, το κάνω. Και προχωράμε, δουλεύουμε για να βοηθάμε».

Google news

Δείτε το βίντεο

Φθηνό ρεύμα

Υπενθυμίζεται, ότι η Κάτια Ταραμπάνκο έχει καταγωγή από την Ουκρανία και έχει τοποθετηθεί δημόσια για την εισβολή, μιας και πολλά δικά της αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται εκεί. Σε παλαιότερη συνέντευξή της συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε σχολιάσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για τον πόλεμο: «Έχω δικούς μου ανθρώπους ακριβώς στην πηγή του πολέμου, στη Μαριούπολη, όπου είμαι και από εκεί. Οι συγγενείς μου είναι εκεί, οι δύο μου γιαγιάδες, η ξαδέρφη μου, η θεία μου και το ανιψάκι μου. Το έμαθα λίγο πριν βγω, γιατί η παραγωγή έκανε πολύ σωστά και με ενημέρωσε διακριτικά, δεν είχα μάθει λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι έχουμε πόλεμο εν έτη 2022, με βόμβες κανονικά. Οι δικοί μου είναι καλά όμως».

 

Πηγή


Spread the love

Σχετικά άρθρα