Σε καλύτερη κατάσταση θα είναι το Νοσοκομείο Χανιών σε λίγους μήνες.

NOSOKOMEIO NEO 2
Spread the love

Αισθητά βελτιωμένη εικόνα θα παρουσιάζει σε λίγους μήνες το Νοσοκομείο Χανίων με την ολοκλήρωση της εργολαβίας αντικατάστασης των πατωμάτων αλλά και τις εργασίες ανακατασκευής κλινικών.

Geekbuying WW

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου από τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιώργο Μπέα, τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Μανώλη Μπολώτη, των προϊσταμένων τμημάτων κ.α., χαρακτηριστική περίπτωση είναι η Ορθοπεδική κλινική του ιδρύματος που αυτές τις ημέρες “αλλάζει πρόσωπο” με νέο πάτωμα, βάψιμο, νέες ντουλάπες και κονσόλες και εξοπλισμό το κόστος του οποίου καλύπτεται από δωρεά επιχειρηματικής οικογένειας των Χανίων.
Η αλλαγή των πατωμάτων και τα βαψίματα γίνεται με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Συνολικά θα αλλάξουν πατώματα σε μια έκταση 11.000 τ.μ. με κόστος 580.000 ευρώ.

Google news

Στη συνέντευξη έγινε αναφορά και στο θέμα της ενεργειακής αναβάθμισης, της κατασκευής της ψυχιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου, στην προμήθεια συστήματος ψηφιακής αγγειογραφίας κ.α.

Ξεχωριστή παρουσίαση, έγινε στο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού του Νοσοκομείου Χανίων από τον αναπλ. Διοικητή κ. Μ . Μπολώτη.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα