Η σύζυγος του γυμναστή μιλάει για την αυτοκτονία του.

gymnastis2 600x372 1 1
Spread the love

Συγκλονισμένη η σύζυγος του γυμναστή
Λύγισε η σύζυγος του γυμναστή από την Θεσσαλονίκη ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Gshopper Many GEOs

Η γυναίκα του αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είχαν χωρίσει είπε ότι ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει γίνει.

Google news

«Σας παρακαλώ, ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δεν ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι», είπε.

«Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα»
Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο. Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο», ανέφερε η σύζυγος του, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες από το newsit.gr.

«Ξέρω πολύ καλά ότι ο Γιώργος δεν ήταν καλά. Για να αναρτήσει αυτό το post σημαίνει ότι έγινε κάτι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Έχω χάσει τον ύπνο μου και μου δίνουν χάπια», είπε η γυναίκα πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες
Την διερεύνηση στοιχείων προκειμένου να βρεθεί αν στοιχειοθετείτε τέλεση αδικημάτων σε βάρος του 50χρονου γυμναστή που αυτοκτόνησε και βρέθηκε απαγχονισμένος το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στο γυμναστήριό του επί της οδού Γαμβέτα στην Θεσσαλονίκη, έχει ζητήσει η Εισαγγελία της Θεσσαλονίκης από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας.

Τα αδικήματα που μπορεί να στοιχειοθετηθούν, θα μπορούσαν να ήταν απάτη, εκβίαση, ακόμα και συμμετοχή σε αυτοχειρία όχι ηθική αυτουργία και η έρευνα γίνεται καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται σε κύκλωμα.

Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και σε ένα πάρτι σε γνωστό ξενοδοχείο όπου πήγαιναν κοπέλες με σκοπό να προσεγγίσουν γόνους πλουσίων οικογενειών, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το γνωστό πάρτι που είχε δει το φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της κοπέλας που είχε καταγγείλει βιασμό.

Ο ίδιος ανέφερε πως καταστράφηκε οικονομικά και αυτό τον εξώθησε σε αυτή του την ενέργεια, από τις πράξεις μίας γυναίκας που τον είχε προσεγγίσει, την είχε ερωτευτεί και του αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Αν και η πράξη της αυτοχειρίας δείχνει να είναι εντελώς ξεκάθαρη, η έρευνα της Αστυνομίας γίνεται για να διαπιστωθεί αν υπάρχει βάση σε όσα ο ίδιος κατήγγειλε και αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις και από ποιους.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα