Στο Δαφνί νοσηλεύεται ο 37χρονος ένοπλος!

sintagma 600x520 1 e1654025093732
Spread the love

Στο Δαφνί νοσηλεύεται ο 37χρονος ένοπλος που αναστάτωσε τις Αρχές τα ξημερώματα της Τρίτης.
Στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, στο Δαφνί νοσηλεύεται ο 37χρονος που προκάλεσε αναστάτωση τα ξημερώματα της Τρίτης, στο Σύνταγμα.

Dresslily WW

Ο ένοπλος άνδρας που απείλησε με… πραξικόπημα, μεταφέρθηκε εκεί με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να εξεταστεί από γιατρούς για την κατάστασή του.

Google news

Νωρίτερα, ο «δικαστής της αβύσσου» (όπως χαρακτήριζε τον εαυτό του σε ανάρτηση στα social media) είχε μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου κάθε προσπάθεια επικοινωνίας ήταν άκαρπη.

Χωρίς άδεια και… φυσίγγια η καραμπίνα
Ο 37χρονος όταν ανέβηκε στην πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη είχε στην κατοχή του μια δίκαννη καραμπίνα, προκαλώντας έτσι ανησυχία στους αστυνομικούς για την εξέλιξη των γεγονότων.

Άμεσα δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν οι Εύζωνες που βρίσκονταν στις σκοπιές, ενώ οι αστυνομικοί απέκλεισαν άμεσα το γύρω χώρο για να μην υπάρξουν τραυματισμοί.

Ειδικές δυνάμεις της ΕΜΑΚ, αλλά και διαπραγματευτές έσπευσαν αμέσως στην περιοχή και ξεκίνησαν συνομιλίες με τον 37χρονο, οι οποίες είχαν θετικά αποτελέσματα έπειτα από δύο ώρες.

Λίγο μετά τις 05:00 το πρωί, ο άνδρας πείσθηκε να αφήσει το όπλο που κρατούσε και τότε οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Όπως αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα, η καραμπίνα που κρατούσε ο δράστης δεν ήταν δηλωμένη στις Αρχές και την κατείχε παράνομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καραμπίνα ήταν άδεια και ο ίδιος δεν είχε στην κατοχή του φυσίγγια.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα