Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Μελισσινός.

melissinos2
Spread the love

Ένα σπουδαίος άνθρωπος, μια μαγική φωνή, ένας άνθρωπος του ραδιοφώνου και λάτρης της ροκ μουσικής, φανατικός του David Bowie, ο Γιώργος Μελισσινός έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών.

Zaful WW

Ο Γιώργος Μελισσινός, μια μοναδική προσωπικότητα, μάγευε όσους τον γνώριζαν με τις γνώσεις του με το χιούμορ του με τις ιστορίες του.

Google news

Χρόνια πίσω από τα μικρόφωνα του RockFM ο οποίος και τον αποχαιρετά έτσι: «Η μοίρα πάτησε ξαφνικά το mute. Ο Γιώργος Μελισσινός δεν είναι πια εδώ… Έφυγε από κοντά μας χθες. Καλό ταξίδι Γιώργο».

Πολίτης του κόσμου, που τον έζησε στις πιο ροκ στιγμές του, ο Γιώργος ακόμα και στο βιογραφικό του ήταν υπέροχος. Έγραφε στο προφίλ του στη σελίδα του Rock FM: Ο Γιώργος Μελισσινός άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά. Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – το θέμα είναι ότι πέρασε τέλεια. Τώρα, μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι, συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (να’ναι καλά το iMac και τα plug-ins).

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο. Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο. Όταν δεν έκανε εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετούσε ή συμμετείχε στην παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ταινιών video art, διαφημιστικών σποτ και video clip. Έγραφε σενάρια και κατά καιρούς έγραφε σε περιοδικά και εφημερίδες. Είχε υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά. Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο.

Έζησε και δούλεψε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα