Γιάννης Μπέζος: Μας λέει τι θα γίνει με την σειρά “Σε ξένα χέρια”

se ksena xeria ποστερ
Spread the love

Σήμερα ήταν το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης μυθοπλασίας στο ΕΤ1, “Σε ξένα χέρια”. Η αλήθεια είναι ότι η σειρά μου άρεσε και την παρακολούθησα. Το θέμα όμως είναι θα συνεχίσει για 2η σεζόν? Ο Γιάννης Μπέζος μας είπε πριν λίγο καιρό κάτι σχετικά.

Zaful WW

Την απουσία του από την τηλεόραση για τη νέα σεζόν είχε ανακοινώσει πριν από λίγο καιρό ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, καθώς όπως αποκάλυψε ετοιμάζει με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια μία νέα παράσταση.

Google news

Αρχικά ανέφερε για την παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» που θα παίζεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: «Με τον Πυγμαλίωνα και με τον Σωτήρη η συνεργασία ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτικά δημιουργική».

Έπειτα πρόσθεσε: «Το “άνθηση της μυθοπλασίας” είναι σχετικό. Υπάρχουν πολλές σειρές και εμείς το ταυτίζουμε με την άνθηση. Αλλά σίγουρα υπάρχουν και πολύ καλά πράγματα»!

«Δεν ξέρω αν τα “Ξένα Χέρια” θα πάνε δεύτερη σεζόν, αλλά εγώ δεν θα είμαι. Έχω αποφασίσει του χρόνου να μην εργαστώ στη μυθοπλασία, δηλαδή να μην είμαι άλλη μια χρονιά στην τηλεόραση».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα