Πρώην παίκτρια του Survivor κάνει μήνυση στην εκπομπή!

survivor
Spread the love

Νομικά σε βάρος της παραγωγής του Survivor και συγκεκριμένα της “Acun Medya” κινείται πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Zaful WW

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας, η παίκτρια που συμμετείχε στον περσινό, τέταρτο κύκλο, τού έδωσε εντολή να στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρείας που εκπροσωπεί το ριάλιτι, αναφέροντας πως η εντολέας του υπέστη σοβαρά προβλήματα υγείας κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, στα οποία “η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία”.

Google news

Πρόκειται για τη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία είχε αποχωρήσει στις αρχές Μαρτίου του 2021, όπως είχε ανακοινώσει τότε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, λέγοντας πως η παίκτρια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού. Η παίκτρια είχε μάλιστα το πόδι της σε γύψο, καθώς η διάγνωση των γιατρών φέρεται να είχε δείξει σπάσιμο στα δάχτυλα.

Η Σοφία του Survivor 4

Στην ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα γίνεται λόγος για “μη αναστρέψιμη βλάβη”, καθώς η πελάτισσά του “δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας”.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα
“Το δικηγορικό μας γραφεί έλαβε εντολή από την κυρία Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρείας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Suvrivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητά της. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος της βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντάς της ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη”.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της. Σήμερα, εξαιτίας τη αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας”.

Ποια είναι η Σοφία Μαργαρίτη
Η Σοφία Μαργαρίτη έλαβε μέρος στο Survivor 4 κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν, όταν δηλαδή ήταν 41 ετών. Πριν τη συμμετοχή της στο παιχνίδι εργαζόταν σε συνεργείο αυτοκινήτων. Έχει σπουδάσει τεχνικός εγκατάστασης φυσικού αερίου, αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό γιατί έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί. Είναι χωρισμένη, μητέρα δύο κοριτσιών.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα