Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφθηκε περιοχές στην Ελλάδα που… δεν ήξερε ότι υπάρχουν!

spiropoulou
Spread the love

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε χθες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μίλησε για το “Κάτι Ξαναψήνεται” που παρουσίαζε αυτήν τη σεζόν και που ολοκληρώνεται την Παρασκευή (27/05) στον ΣΚΑΙ.

Gshopper Many GEOs

“Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κλείνει αυτή την εβδομάδα μια σεζόν υπέροχη για εμένα. Τελειώνει το “Κάτι Ξαναψήνεται”. Ξεκινήσαμε πολύ δειλά για 70-80 επεισόδια, τα οποία έγιναν 170. Πάρα πολλοί οι άνθρωποι που γνώρισα, 160 διαφορετικοί άνθρωποι. Πολλά έπαθλα και πολλοί νικητές. Ξέρεις πόσα χρήματα δώσαμε σε έπαθλα; Κοντά στις 85.000 με 90.000 ευρώ”, είπε αρχικά η γνωστή παρουσίαστρια.

Google news

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε πως πρόκειται για μια πολύ ανθρώπινη εκπομπή, καθώς έμπαινε καθημερινά σε σπίτια απλών ανθρώπων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, αρκετές εκ των οποίων, μάλιστα, δεν γνώριζε.

“Κατ’ αρχάς ήταν πολύ ανθρώπινο γιατί πήγαινα σε κανονικούς ανθρώπους καθημερινά, σε διάφορα μέρη. Δηλαδή πήγαμε από Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο, που δεν ήξερα που δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν. Κάθε μέρα, παντός καιρού”, είπε η παρουσιάστρια.

Η δήλωσή της προκάλεσε την έκπληξη του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος την ρώτησε “δεν ήξερες ότι υπάρχει ο Ασπρόπυργος;”, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να απαντά “Ε, τον Ασπρόπυργο τον ξέραμε… Τη Σαλαμίνα όχι”.

“Μέναμε πολλές ώρες μαζί, 10 ώρες την ημέρα σίγουρα. Σκέψου, σε σπίτια 30 – 40 τ.μ. με ένα μπάνιο. Τρώγαμε μαζί, κοιμόμασταν μαζί” ανέφερε η Σπυροπούλου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα