Βρήκαν τους 3 δράστες μετά από 10 χρόνια!

tax
Spread the love

Η ληστεία σε βάρος του ταχυδρομικού διανομέα έγινε το 2012 σε περιοχή του Κιλκίς με λεία 30.000 ευρώ
Μπορεί να πέρασε μια ολόκληρη δεκαετία, αλλά η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας για τη ληστεία σε βάρος ενός ταχυδρομικού διανομέα, που έγινε το 2012 σε περιοχή του Κιλκίς με λεία 30.000 ευρώ δεν σταμάτησε ποτέ και, τελικά, εξιχνιάστηκε με την ταυτοποίηση των τριών δραστών.

Govee Many GEOs

Ήταν πρωί της 6ης Δεκεμβρίου 2012, όταν ένας από τους ληστές που επέβαινε σε φορτηγό έκλεισε τον δρόμο στο όχημα που χρησιμοποιούσε ο ταχυδρόμος για να μεταφέρει τις συντάξεις σε οικισμούς του Κιλκίς και οι άλλοι δυο τον εξανάγκασαν να βγει από αυτό με την απειλή όπλου. Στη συνέχεια, μπήκαν στο αυτοκίνητό του στο οποίο υπήρχε μία τσάντα με το ποσό των 30.000 ευρώ και διέφυγαν με αυτό ακολουθούμενοι από τον συνεργό τους με το φορτηγό.

Google news

Το όχημα του διανομέα είχε βρεθεί από τους αστυνομικούς εγκαταλειμμένο σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, φυσικά χωρίς τα χρήματα. Η αναλυτική έρευνα είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της ληστείας και την ταυτοποίηση των στοιχείων των τριών Ελλήνων δραστών που δικάστηκαν από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και τους επιβλήθηκαν ποινές κάθειρξης για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Λήστεψε με χρήση βίας επιχειρηματία στην Κάλυμνο

Στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος βρέθηκε το Σάββατο ένας Έλληνας, ο οποίος είχε εισβάλει σε μια επιχείρηση στην Κάλυμνο την Παρασκευή, είχε γρονθοκοπήσει τον ιδιοκτήτη της και του είχε αρπάξει 1.000 ευρώ. Ο δράστης εντοπίστηκε σε συνεργασία με στελέχη της λιμενικής αρχής Καλύμνου συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα