Ο επόμενος καλεσμένος στην εκπομπή του Ηλία Ψινάκη!

psinakis 768x360 1
Spread the love

Ηλίας Ψινάκης:’Ήμουν κι εγώ στο κότερο’. Που άμα το δείτε όλο αυτό που είχε γίνει δεν έχει καμία σχέση. Τον θέλουν οι followers του ‘Γηροκομείου’
Στη “Super Κατερίνα” του Alpha παραχώρησε συνέντευξη μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Ηλίας Ψινάκης όπου μίλησε για την εκπομπή του που την στηρίζει έμπρακτα ο κόσμος. Ο διάσημος μάνατζερ μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε στην απώλεια του σπουδαίου συνθέτη, Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Geekbuying WW

VangelisPaintingsBookPage015B-e1653051400255

“Ήταν πάρα πολύ γλυκός άνθρωπος. Πολύ γαλαντόμος, πολύ large σε όλα του. Στις φιλίες τους, στις γνώσεις του, στο πως μετέφερε τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν από μουσική διεθνώς. Στο εξωτερικό που έχουμε βρεθεί τον σέβονται τρομερά πολύ. Τον εκτιμούν όλοι στο εξωτερικό. Είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα. Ήταν, είναι και θα είναι. Από τους ανθρώπους που μας κάνουν περήφανους σαν Έλληνες στο εξωτερικό ”.

Google news

Μιλώντας για το “Γηροκομείο” που σαρώνει το Youtube είπε: “Αποφάσισα να κάνω ένα βιβλίο γιατί δεν θυμάμαι τίποτα σε αυτή την ηλικία και παράλληλα έρχονται οι φίλοι μου. Η ζωή είναι από μόνη της σενάριο οπότε ό,τι γίνεται έχει και κάποιο ενδιαφέρον γενικότερο”.

Ποιον θα ήθελε να φιλοξενήσει στο κανάλι του και δεν έχει πάει ακόμα; Ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε: “Θα τσαντιστεί τώρα που θα το πω. Δεν είναι ότι δεν θα έρθει, απλά δεν έχει έρθει ακόμα. Είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Θέλω να έρθει να μου πει για το ‘Ήμουν κι εγώ στο κότερο’. Που άμα το δείτε όλο αυτό που είχε γίνει δεν έχει καμία σχέση. Τον θέλουν οι followers του ‘Γηροκομείου’. Θα τον ψήσω κάποια στιγμή”.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα