Δείτε πόσο θα φτάσει η βενζίνη τις επόμενες 40 μέρες!

venzini timi 768x461 1
Spread the love

Σε συναγερμό έχει τεθεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα επίπεδα των τιμών των καυσίμων.

Tomtop WW

Bενζίνη – Τιμή: Απίστευτο πόσο θα έχει σε 40 μέρες στην Αθήνα αφού έκθεση που έχει στα χέρια της η κυβένηση έχει προκαλέσει τρόμο.

Google news

Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις για το πόσο θα φτάσει η αμόλυβη το λίτρο, σύμφωνα με έκθεση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου.

Σε συναγερμό έχει τεθεί η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα επίπεδα των τιμών των καυσίμων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Realnews, σε γνώστη του Μεγάρου Μαξίμου περιήλθε πρόσφατα μελέτη, η οποία αναλύει τα σημερινά δεδομένα και προβλέπει εντός 40 ημερών, τη τιμή της βενζίνης να φτάσει στα μεγάλα αστικά κέντρα μέχρι και 2,80 ευρώ το λίτρο.

Μάλιστα η τιμή της αμόλυβδης στα νησιά αναμένεται να σπάσει το φράγμα των 3 ευρώ το λίτρο.

Η μόνη ελπίδα της κυβέρνησης είναι η αύξηση της παραγωγής ενώ στην αύξηση της τιμής της βενζίνης συντελεί η πτώση του ευρώ έναντι του δολαρίου, το εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο και η άνοδος των εναέριων μετακινήσεων στην Βόρεια Ευρώπη, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Η τιμές στις οποίες έχει σκαρφαλώσει το ρεύμα, έχει κάνει την κυβέρνηση να δημιουργήσει το Power Pass, όπου οι πολίτες που έχουν χρεωθεί πολύ μεγάλα ποσά τους τελευταίους μήνες θα λάβουν κάποιοι χρήματα πίσω.

Το ποσό όπως έχει ανακοινωθεί μπορεί να φτάσει μέχρι τα 600 ευρώ και με αυτό τον τρόπο αλλά και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι θέλει να βοηθήσει τα νοικοκυριά και τους επαγγελματίες.

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει σε λίγες μέρες και το Power Pass θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Φυσικά δε θα λάβουν όλοι 600 ευρώ, αλλά το ποσό ξεκινάει από τα 18 και φτάνει μέχρι εκεί με τον εξής μαθηματικό τύπο:

Ποσό επιστροφής = [Ποσό ρήτρας αναπροσαρμογής λογαριασμού που εκδόθηκε εντός του μηνός – Ποσό έκπτωσης από το κράτος επί της ρήτρας αναπροσαρμογής – Ποσό έκπτωσης από τον πάροχο επί της ρήτρας αναπροσαρμογής] * Ποσοστό συνιδιοκτησίας ή χρήσης * 60%.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα