Τέλος οι μάσκες στα σουπερμάρκετ!

soupermarket
Spread the love

Ανακοινώσεις θα κάνει σε λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για θα αναφερθεί στην άρση υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας. Αλλαγές στο παραπέντε και στα σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης θα ανακοινώσει την άρση υποχρεωτικότητας της μάσκας πέρα από τα καταστήματα λιανικής και στα σούπερ μάρκετ.

Dresslily WW

Πρόκειται για ανατροπή καθώς, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα οι μ΄΄ασκες στα σούπερ μάρκετ θα ήταν υποχρεωτική. Η διαφορά θα ήταν ότι θα αιρόταν η υποχρέωση για διπλή μάσκα. Όλα αυτά μέχρι τώρα, καθώς, από την 1η Ιουνίου θα μπορούν οι πολίτες να επισκέπτονται τις υπεραγορές και να κάνουν τα ψώνια τους χωρίς μάσκα.

Google news

η Επιτροπή εισηγήθηκε από την 1η Ιουνίου μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου οι μάσκες να παραμείνουν υποχρεωτικές στις μονάδες υγείας, στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων και στα ΜΜΜ.

Ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας θα γίνει για όλους τους κλειστούς χώρους και χώρους με συνωστισμό. Σχολεία και πλοία θα συζητηθούν σε επόμενη συνεδρίαση.

Οι μάσκες δεν θα είναι υποχρεωτικές σε μέσα μαζικής μεταφοράς με αριθμημένες θέσεις, όπως τρένα και ΚΤΕΛ και αεροπλάνα. Στο εμπόριο αίρεται υποχρέωση για μάσκα. Παραμένει ως μέσο που χρησιμοποιείται σήμερα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα