Πως μοιράζει την περιουσία του ο Σάκης Ρουβάς;

dierreyse gia proti fora viles kai polla lefta stin perioysia toy saki royva ti klironomoyn ta paidia toy
Spread the love

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τέσσερα παιδάκια.

Atlas VPN

Ο τραγουδιστής, ο οποίος είναι γνωστό ότι δεν σταματάει να εργάζεται, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, έχει -όπως είναι αυτονόητο- καταφέρει να δημιουργήσει μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία, η οποία αποτιμάται τόσο σε ακίνητα όσο και σε μετρητά, αλλά και σε επενδύσεις.

Google news

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει να μοιράσει την περιουσία αυτή στα τέσσερα παιδιά του, τα δύο κορίτσια και τα δυο αγόρια που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Κάτια Ζυγούλη. Φυσικά, η «μοιρασιά» αυτή δεν αφορά το σήμερα, αλλά το τι θα πάρει καθένα από τα παιδιά στο μέλλον, αφότου ενηλικιωθούν.

Πώς έχει μοιράσει την περιουσία του ο Σάκης Ρουβάς
Όπως αναφέρει το περιοδικό, η βίλα στο Νέο Βουτζά μοιράζεται ανάμεσα στα δύο αγόρια του, τον Αλέξανδρο και τον Απόλλωνα, ενώ στα δύο κορίτσια, την Αριάδνη και την Αναστασία πηγαίνει το πλαϊνό οικόπεδο, εκεί όπου υπάρχουν και τα θερμοκήπια της οικογένειας.

Το σπίτι στην Κέρκυρα, που έχει ο τραγουδιστής λόγω της καταγωγής του πηγαίνει στα κορίτσια και ένα μεγάλο οικόπεδο που έχει μοιράζεται στα αγόρια.

Στο Βόλο τώρα, ο τραγουδιστής έχει αγοράσει μια έκταση πολλών στρεμμάτων, στην οποία δημιουργεί μια επιχειρηματική επένδυση, παραγωγής ενέργειας. Αυτό θα μοιραστεί από 25% σε κάθε παιδί, με την επικαρπία να μένει στη μητέρα τους, την Κάτια Ζυγούλη.

Το άγνωστο ποσό μετρητών θα μοιραστεί ισόποσα στα παιδιά, ενώ σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον ίδιον, τη διαχείριση θα έχει η Κάτια Ζυγούλη.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα