Οδηγός ταξί μήνυσε μοντέλο του GNTM!

BEAT taxi
Spread the love

Στη μήνυση του 58χρονου, αναφέρεται αναλυτικά στο περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια κούρσας στα τέλη Απριλίου.

Hekka

Η νεαρή κάλεσε το ταξί μέσω της πλατφόρμας Taxibeat από την περιοχή της Δάφνης και είχε προορισμό τον Άγιο Δημήτριο. Κατά τη διάρκειά της, η επιβάτης είπε στον οδηγό να αλλάξει τη διαδρομή και όταν έφτασε στον προορισμό της, του ζήτησε, αγενώς – όπως αναφέρει ο ίδιος – να την περιμένει και στη συνέχεια να τη γυρίσει στο σπίτι της.

Google news

«Μόλις φθάσαμε στον προορισμό, που τελικώς με κατηύθυνε η εγκαλουμένη, με έντονο και υπεροπτικό ύφος μου έδωσε εντολή να την περιμένω για να την επιστρέψω σπίτι της. Τότε, εγώ της απάντησα, πως: “ο προορισμός μας ήταν αλλού και δεν σου είπα κάτι όταν μου ζήτησες να αλλάξουμε προορισμό, όμως, τώρα δεν μπορώ να σε περιμένω γιατί πρέπει να το δηλώσεις στην εταιρεία μέσω την εφαρμογής ότι η διαδρομή θα είναι μετ’ επιστροφής… Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μην είμαι σωστός με την εταιρεία…Δεν μπορώ να σε περιμένω και να σε πάω σπίτι σου… Λυπάμαι”» αναφέρεται στη μήνυση.

Εκείνη, όπως συνεχίζει, φάνηκε να μην δίνει σημασία στα λεγόμενά του, καθόταν μέσα στο ταξί και μιλούσε στο κινητό της «αδιαφορώντας παντελώς για οτιδήποτε της έλεγα».

«Μετά από τρία λεπτά εξήλθε από το ταξί, χωρίς να κλείσει την πόρτα, αφήνοντάς την ορθάνοιχτη. Εγώ την θερμοπαρακάλεσα και της ζήτησα ευγενικά να κλείσει την πόρτα του οχήματός μου για να φύγω. Ανέφερα, δε, στην εγκαλούμενη ότι μόλις είχε τελειώσει η βάρδια μου και ότι ήμουν πάνω στο τιμόνι από τις 06:30 το πρωί και ήθελα να γυρίσω σπίτι μου για να ξεκουραστώ. Τότε, μπήκε μπροστά από το ταξί και άρχισε να ουρλιάζει, λέγοντάς μου, εξ’ όσων θυμάμαι, ότι: “Απαιτώ να μου πεις γιατί δεν με επιστρέφεις σπίτι μου, απαιτώ να μου πεις, δεν σου κλείνω την πόρτα αν δεν μου πεις… Πάτε καλά”. Εγώ τότε της απάντησα “για ένα κομμάτι ψωμί που προσπαθώ να βγάλω γιατί μου το κάνεις αυτό;” Κοντολογίς, έκλεισα την πόρτα μόνος μου κι έφυγα μη θέλοντας να δώσω περαιτέρω έκταση» περιγράφει.

Την επόμενη ημέρα ο οδηγός ενημερώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο για την ανάρτηση βίντεο με το όχημά του στο Tik Tok στο οποίο διακρίνονται και οι πινακίδες.

«Αυτός “ο κύριος” μου επιτέθηκε. Κάλεσα ταξί μέσω Taxibeat, με πήρε από το σπίτι μου με προορισμό απόστασης 2,3 χιλιόμετρα και επειδή του είπα να με αφήσει στο στενό αριστερά στα 50 μέτρα πριν, ξαφνικά άρχισε να βρίζει, κατέβηκε από το αμάξι και άρχισε να με κυνηγά. PSYCHOALERT» έγραψε το μοντέλο στο προφίλ της, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη μήνυση.

Ο μηνυτής επισημαίνει ότι «δεν αντιλήφθηκα ότι με βιντεοσκοπούσε, ούτε καν το διανοήθηκα, δεν μου πέρασε -κυριολεκτικά- από το μυαλό. Επιπλέον, το ανωτέρω παράνομο βίντεο, άνευ ρητής η σιωπηρής συναινέσεώς μου, αναρτήθηκε και αναμεταδόθηκε».

Ο ίδιος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το ότι «χρησιμοποιήσατε τον κυβερνοχώρο για να με διαπομπεύσετε» με αποτέλεσμα «την εξαπόλυση σωρείας συκοφαντιών εναντίον εμού, θίγοντας με τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά».

«Σας καλώ να προβείτε άμεσα, ήτοι εντός τριών ημερών από τη λήψη της παρούσης να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη για αυτή την ανάρμοστη και ποινικά κολάσιμη πράξη, να διαγράψετε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το επίμαχο παράνομο βιντεοληπτικό υλικό που ανεβάσατε άνευ γνώσης και συναίνεσης μου» ζητά.

Ο δικηγόρος του οδηγού, Ευάγγελος Τρουμπετάρης, σε δήλωσή του στο ίδιο μέσο, επεσήμανε πως το βίντεο «αναρτήθηκε παρανόμως σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης» και αποτελεί «πλήγμα» στην «τιμή και υπόληψη του θύματος αλλά και της οικογένειας του».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα