Έπιασε το μεγαλύτερο ψάρι της ζωής του!

aligatoras youtube 1
Spread the love

Σοκ προκάλεσε στον ψαρά Πέιτον Μούρ, γνωστό από κανάλι αφιερωμένο στο ψάρεμα, το οποίο και διατηρεί στο Youtube, η συνειδητοποιήση πως στο δόλωμα του δεν βρίσκεται ένα οποιοδήποτε μεγάλο ψάρι αλλά ένα τεράστιο ψάρι αλιγάτορας.

Goboo [CPS] Many GEOs

Σύμφωνα με τον Moore, είναι το μεγαλύτερο τέτοιο ψάρι που έχει κινηματογραφηθεί ποτέ ζωντανό στη Βόρεια Αμερική, αλλά αυτό δεν αποτελεί επίσημο ρεκόρ, σημειώνεται στην New York Post.

Google news

«Όταν με βλέπεις δίπλα σε αυτό το γιγάντιο ψάρι, είναι λίγο πιο εύκολο να πιστέψεις ότι ήταν τόσο μεγάλο», είπε.

Το ψάρεμα είναι μια ασχολία που ο 32χρονος άνδρας από το Σούγκαρ Λαντ του Τέξας, ένα προάστιο του Χιούστον, κάνει κατά καιρούς μεγαλώνοντας. Έγινε πάθος του όταν άρχισε να σκέφτεται τρόπους να διευρύνει την καριέρα του.

Θαυμάζοντας το έργο του ψαρά του Animal Planet, Jeremy Wade, στο “River Monsters”, ο Moore άρχισε να μαθαίνει πώς να ψαρεύει πιο αποτελεσματικά και τότε ξεκίνησε το κανάλι του στο YouTube. Πριν από τέσσερα χρόνια, εξελίχθηκε στο ψάρεμα και έτσι βιοπορίζεται πλήρως από αυτό.

Σίγουρα βγήκα εκεί έξω έχοντας στο μυαλό μου να πιάσω ένα μεγάλο ψάρι, αλλά εξεπλάγην με το τί ήρθε στο δόλωμα μου, σχολίασε.

Σε κάθε περίπτωση ο αλιγάτορας στο βίντεο φαίνεται πως δεν τραυματίστηκε και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα