Του έκλεψαν το αμάξι και δε του άφησαν σχεδόν τίποτα!

autokinito klopi thessaloniki
Spread the love

Κυριολεκτικά γυμνό άφησαν σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη ένα αυτοκίνητο αδίστακτοι ληστές με τους κατοίκους να μην καταλαβαίνουν το παραμικρό.

Cafago WW

Προ μίας αναπάντεχης και ιδιαίτερα δυσάρεστης έκπληξης βρέθηκε η οδηγός ενός αυτοκινήτου στη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου όταν κατέβηκε από το διαμέρισμα της πολυκατοικίας διαμένει για να πάρει το αυτοκίνητο και να μεταβεί στην εργασία της.

Google news

Όπως αναφέρει το Voria.gr, η οδηγός αντίκρισε με έκπληξη ένα αυτοκίνητο από το οποίο είχαν κλαπεί αρκετά μέρη του αμαξώματος και εξαρτήματα με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί να τεθεί σε κυκλοφορία. Σύμφωνα και με το σχετικό ρεπορτάζ, αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, οι αδίστακτοι ληστές είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν με μαεστρία το καπό, τα φτερά, τα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες, την ηλεκτρονική πλεξούδα του εγκεφάλου του κινητήρα αλλά και άλλα δευτερεύουσας σημασία εξαρτήματα.

Παράλληλα, δεν «παρέλειψαν» να αφαιρέσουν και τα προσωπικά αντικείμενα της οδηγού, τα οποία βρίσκονταν στην καμπίνα του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων και ρούχα των παιδιών της.

Οι δράστες, οι οποίοι δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη από την Αστυνομία, φαίνεται πως είχαν υψηλή κατάρτιση στο λύσιμο του αμαξώματος αλλά και των μηχανικών μερών ενός αυτοκινήτου. Κανένας από τους κατοίκους της περιοχής δεν φαίνεται να άκουσε το παραμικρό, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την ώρα της ληστείας, το αυτοκίνητο βρισκόταν στην πυλωτή της πολυκατοικίας που φέρει και τηλεχειριζόμενη πόρτα. Μάλιστα οι δράστες, που διέπραξαν την κλοπή πριν από λίγες ημέρες, φαίνεται πως το έκαναν μετά τις πέντε το πρωί, αφού υπάρχει και μάρτυρας που δηλώνει ότι το αυτοκίνητο πριν από αυτή την ώρα ήταν άθικτο…

Αυτό που εμπόδισε του ληστές από το να κλέψουν ολόκληρο το αυτοκίνητο, ώστε να μπορέσουν να το αποσυναρμολογήσουν με την ησυχία τους σε ασφαλέστερο για εκείνους μέρος ήταν το γεγονός ότι πρόκειται για εταιρικό αυτοκίνητο, το οποίο οποίο έφερε συσκευή εντοπισμού.

Το αυτοκίνητο που έγδυσαν οι κακοποιοί είναι ένα Nissan Micra τελευταίας γενιάς και από τα εξαρτήματα και μηχανικά μέρη που αφαίρεσαν υποθέτουμε ότι θα χρησιμοποιηθούν σε άλλο ίδιο μοντέλο το οποίο και έχει λογικά τρακάρει και επισκευάζεται. Αυτό δείχνει και το γεγονός ότι οι δράστες προσπάθησαν να αφαιρέσουν και τον αερόσακο του οδηγού, χωρίς όμως επιτυχία.

Η οδηγός του αυτοκίνητο ενημερώθηκε επίσης ότι και άλλες παρόμοιες κλοπές, επίσης για Nissan Micra τελευταίας γενιάς, έχουν καταγραφεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή, κάτι που δείχνει επίσης ότι πρόκειται περί «παραγγελίας».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα