Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας προειδοποιεί για αποκάλυψη και πολέμους!

apocalypse.jpg
Spread the love

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ περιγράφει τον «δρόμο της Αποκάλυψης», στον οποίο θα οδηγηθεί ο κόσμος εξαιτίας των αντιρωσικών κυρώσεων.

Hekka

Με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Telegram σήμερα, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάνει μια προειδοποίηση για το τι πιστεύει ότι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στον κόσμο, με τίτλο «Ο κόσμος μετά τις αντιρωσικές κυρώσεις (δεν είναι πρόβλεψη)».

Google news

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε υπηρετήσει ως πρόεδρος (2008-2012) και πρωθυπουργός (2012-2020) της Ρωσίας, αναλύει τα 10 βήματα που εικάζει ότι θα ακολουθήσουν μετά την πλήρη εφαρμογή των κυρώσεων που έχουν επιβάλει οι χώρες της Δύσης στη Ρωσία εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο κόσμος έχει ήδη μπει στο μονοπάτι προς την Αποκάλυψη, εκτιμά η Ρωσία
Ο Μεντβέντεφ θεωρεί ότι ο «δρόμος προς την Αποκάλυψη» θα ξεκινήσει με την κατάρρευση των εφοδιαστικών αλυσίδων και των ξένων αεροπορικών εταιρειών -στις οποίες αυτή τη στιγμή απαγορεύεται να πετούν πάνω από τη Ρωσία.

Στη συνέχεια, το… όραμά του κινείται προς μια ενεργειακή κρίση, με υψηλότερες τιμές, επιβράδυνση της ψηφιακής οικονομίας και διεθνή επισιτιστική κρίση με «προοπτική πείνας σε επιμέρους κράτη».

Ο Μεντβέντεφ προβλέπει, ακόμη, ότι σε ορισμένες χώρες είναι πιθανή μια νομισματική και χρηματοπιστωτική κρίση, η οποία θα σχετίζεται με την υπονόμευση της σταθερότητας ορισμένων εθνικών νομισμάτων με καλπάζοντα πληθωρισμό και την καταστροφή του νομικού συστήματος για την προστασία της ιδιωτικής ιδιοκτησίας.

Ρωσία: Νέοι πόλεμοι και αύξηση της τρομοκρατίας, βλέπει ο Μεντβέντεφ
Όλα αυτά θα οδηγήσουν, σύμφωνα με τον ίδιο, σε νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις, με τους τρομοκράτες να γίνονται πιο δραστήριοι καθώς θα θεωρούν ότι η Δύση είναι απασχολημένη με τη Ρωσία.

«Νέες περιφερειακές στρατιωτικές συγκρούσεις θα προκύψουν σε μέρη όπου η κατάσταση δεν έχει επιλυθεί ειρηνικά για πολλά χρόνια ή αγνοούνται τα σημαντικά συμφέροντα μεγάλων διεθνών παραγόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μεντβέντεφ στην ανάρτησή του.

Επιπλέον, πιστεύει ότι θα ακολουθήσουν νέες επιδημίες, παρακμή των διεθνών θεσμών και νέες διεθνείς συμμαχίες χωρών βασισμένες σε πραγματιστικά και όχι ιδεολογικά αγγλοσαξονικά κριτήρια.

«Θα ξεκινήσουν νέες επιδημίες, που προκαλούνται από την απόρριψη της έντιμης διεθνούς συνεργασίας στον υγειονομικό και επιδημιολογικό τομέα ή από άμεσα γεγονότα της χρήσης βιολογικών όπλων», προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Λέει, τέλος, ότι όλα αυτά θα δημιουργήσουν μια νέα αρχιτεκτονική ασφάλειας που αναγνωρίζει την αδυναμία των δυτικοποιημένων αντιλήψεων για τις διεθνείς σχέσεις, «όπως η τάξη που βασίζεται σε κανόνες και άλλα παράλογα δυτικά σκουπίδια, η κατάρρευση της ιδέας ενός Αμερικανοκεντρικού κόσμου, η παρουσία συμφερόντων που σέβεται η παγκόσμια κοινότητα σε εκείνες τις χώρες που βρίσκονται σε οξύ στάδιο σύγκρουσης με τον δυτικό κόσμο».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα