Αμάντα Γεωργιάδη: Καθηλωτική η ερμηνεία της για την Eurovision! Δείτε το βίντεο.

eurovision2022 amanda greece 1003 e1649453083558
Spread the love

Eurovision 2022 τελικός: Εξαιρετική ερμηνεία από την Αμάντα Γεωργιάδη που καθήλωσε τους πάντες με το «Die Together» και ελπίζει σε μία υψηλή θέση.

Cafago WW

Τον καλύτερό της εαυτό στη σκηνή του Pala Olimpico έδωσε για μια ακόμη φορά η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία ερμήνευσε το «Die together», μια ιδιαίτερα συναισθηματική και ταυτόχρονα δυναμική αυτοβιογραφική μπαλάντα, διεκδικώντας την καλύτερη θέση για την Ελλάδα στον Τελικό της 66ης Eurovision.

Google news

Η λιτή αλλά ταυτόχρονα ευρηματική σκηνική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Φωκά Ευαγγελινού, η γρήγορη εναλλαγή των ακτίνων του φωτός που εστιάζει στα μάτια της ερμηνεύτριας, μέσα από τα οποία «ζωντανεύει» επί σκηνής μια αληθινή ιστορία απόλυτης αγάπης, συνθέτουν ένα ονειρικό θέαμα υψηλής αισθητικής, που κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και τις κριτικές επιτροπές, ήδη, από τη βραδιά του Α’ Ημιτελικού, και της χάρισε το εισιτήριο για τον Τελικό.

Η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Σίλια Κριθαριώτη, επιμελήθηκε την ενδυματολογική εμφάνιση της Αμάντας. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού, ενώ τον σχεδιασμό της εικόνας στον φωτισμό επιμελήθηκε ομάδα visual artists από την Ουκρανία, με επικεφαλής τον Nicholas Chobb.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα