Πώς να αντιμετωπίσετε την στυτική δυσλειτουργία χωρίς φάρμακα.

sex1
Spread the love

Ειδικοί από το Ιατρικό Κέντρο Beth Israel Deaconess του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, προτείνουν απλές αλλαγές και παρεμβάσεις στον τρόπο ζωής μπορούν να καθυστερήσουν την εμφάνιση του προβλήματος
Η στυτική δυσλειτουργία αποτελεί κοινό πρόβλημα για πάνω από τους μισούς άνδρες ηλικίας 50 ετών και άνω. Οι επιπτώσεις της στην ερωτική ζωή των ανδρών που πάσχουν από τη δυσλειτουργία δεν τους στερεί μόνο την ευχαρίστηση, ούτε και πρόκειται απλώς για ένα εμπόδιο που υψώνεται στις ερωτικές τους σχέσεις. Επιπρόσθετα, πέρα από την απουσία ποιοτικής σεξουαλικής ζωής, ευθύνεται για την εμφάνιση έντονου άγχους και κατάθλιψης.

Zaful WW

Η σύνθετη φύση του προβλήματος, για το οποίο ευθύνονται τόσο οργανικοί όσο και συναισθηματικοί παράγοντες, καθιστά την επίλυσή του συχνά δύσκολη. Η αντιμετώπισή της στυτικής δυσλειτουργίας με φάρμακα, πρώτη επιλογή για την πλειοψηφία των ανδρών, ακολουθείται συχνά από ανεπιθύμητες παρενέργειες και, επιπλέον, καταλήγουν μια μορφή εξάρτησης για τους άνδρες που βρήκαν σε αυτά τη σωτηρία τους.

Google news

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα