10χρονο παιδί στην Αφρική έχει… Lamborghini!

Lamborghini
Spread the love

Λάτρης των υπεραυτοκινήτων αλλά και της μεγάλης ζωής, ο πλουσιότερος 10χρονος της γης πρόσθεσε με αφορμή τα πρόσφατα γενέθλια του μια Lamborghini Aventador αξίας 300.000 δολαρίων.

Banggood WW

Γεννήθηκε στη Νιγηρία και σε ηλικία μόλις 6 ετών είχε την τύχη να αποκτήσει την πρώτη του έπαυλη. Γιος του πολυεκατομμυριούχο Ismailia Mustapha, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πλουσιότερου 10χρονου στον πλανήτη, διαθέτοντας περισσότερους από 25.000 ακόλουθους στο Instagram και ιδιαίτερη αγάπη στη μεγάλη ζωή.

Google news

Ξεχωριστή είναι και η συμπάθειά του στα πολυτελή αυτοκίνητα, γεγονός που «ανάγκασε» τον πατέρα του ώστε να βάλει αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να του κάνει ένα δώρο αντάξιο των υψηλών προσδοκιών του.

Όχι δεν πρόκειται για κάποιο παιχνίδι ούτε και για κάποιο πολυτελές ακίνητο αλλά για μια Lamborghini Aventador, την οποία ο 10χρόνος Muhammed Awal πρόσθεσε εσχάτως στη συλλογή του.

Ο περήφανος πατέρας δεν παρέλειψε να απαθανατίσει τη στιγμή, πλαισιώνοντας τη φωτογραφία που μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα με ένα συγκινητικό μήνυμα. «Το χαμόγελό σου μας χαρίζει την αδιάκοπη ευτυχία. Σε αγαπάμε. Χρόνια Πολλά γιε μου. Ο Muhammed Awal έγινε 10 ετών», ήταν το μήνυμα του Αφρικανού πολυεκατομμυριούχου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα