Σχολείο έδωσε σε μαθητές για την γιορτή της μητέρας τριαντάφυλλα… που γίνονται στρινγκ!

louloudi mathitis
Spread the love

Οι υπεύθυνοι του σχολείου στην βόρεια Φιλαδέλφεια, έστειλε e-mail στους γονείς, ζητώντας συγγνώμη που μπέρδεψαν τα τριαντάφυλλα με αυτά για τον Άγιο Βαλεντίνιο.
Το πιο συνηθισμένο δώρο που παίρνουν τα παιδιά στις μαμάδες τους για την γιορτή της μητέρας είναι ένα τριαντάφυλλο. Κάτι απλό, αλλά ταυτόχρονα τόσο γλυκό για όλες τις γυναίκες… Ένα σχολείο όμως στην βόρεια πλευρά της Φιλαδέλφεια όμως κατάφερε να υποπέσει σε μία μυθική γκάφα την προηγούμενη εβδομάδα.

Wondershare WW

Ενόψει της συγκεκριμένης γιορτής λοιπόν αποφάσισε να θέσει προς πώληση στους μαθητές, τριαντάφυλλα για να τα δώσουν στις μητέρες τους. Ως εδώ όλα καλά… Μόνο που τα συγκεκριμένα φυτά, δεν ήταν αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, αλλά δώρα για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν ήταν κανονικά λουλούδια, αλλά κατασκευασμένα, που αν τραβούσε έξω το μέσα μέρος, έβγαινε ένα κόκκινο γυναικείου εσώρουχο.

Google news

Αρκετά παιδιά, μην γνωρίζοντας τι ήταν, αποφάσισαν να πάρουν ένα και να το πάνε σπίτι, όπου οι γονείς ανακάλυπταν την έκπληξη, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video. Η συγκεκριμένη μητέρα, έδειξε να το διασκεδάζει πάντως, σε αντίθεση με άλλες που δεν το πήραν και τόσο χαλαρά.

Μόλις άρχισαν οι πρώτες διαμαρτυρίες, το σχολείο έστειλε e-mail σε όλους τους γονείς, ζητώντας συγγνώμη για την μεγάλη γκάφα του.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα